AnbefaletPoulter fik hadegave af EurAsia Cup holdet

Poulter fik hadegave af EurAsia Cup holdet

Ian Poulter fyldte 40 år søndag den 10. januar, men han var ikke videre begejstret for den gave, som han fik af medspillerne på EurAsia Cup holdet.

Poulter, der er kæmpe fan af den engelske fodboldklub Arsenal, fik nemlig en fodboldtrøje fra rivalerne Tottenham, som EurAsia Cup spillerne havde signeret!

Ian Poulter fik overrakt trøjen af kaptajn Darren Clarke, og som man kan se i Instagram videoen nedenfor, så kaster Poulter trøjen fra sig. Videoen er optaget af Lee Westwood.

Efterfølgende stillede Poulter sig dog mere eller mindre velvilligt op sammen med de andre spillere, så der kunne tages billeder. Men som man kan se på billedet ovenfor, som Sean Mcdonagh – der er caddie for Andy Sullivan – har lagt på Twitter, så holdt Poulter trøjen med strakte arme.

Poulter vandt alle sine tre matcher ved EurAsia Cup, som Europa vandt hele 18½ – 5½.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk