AnbefaletPoulter fik hadegave af EurAsia Cup holdet

Poulter fik hadegave af EurAsia Cup holdet

Ian Poulter fyldte 40 år søndag den 10. januar, men han var ikke videre begejstret for den gave, som han fik af medspillerne på EurAsia Cup holdet.

Poulter, der er kæmpe fan af den engelske fodboldklub Arsenal, fik nemlig en fodboldtrøje fra rivalerne Tottenham, som EurAsia Cup spillerne havde signeret!

Ian Poulter fik overrakt trøjen af kaptajn Darren Clarke, og som man kan se i Instagram videoen nedenfor, så kaster Poulter trøjen fra sig. Videoen er optaget af Lee Westwood.

Efterfølgende stillede Poulter sig dog mere eller mindre velvilligt op sammen med de andre spillere, så der kunne tages billeder. Men som man kan se på billedet ovenfor, som Sean Mcdonagh – der er caddie for Andy Sullivan – har lagt på Twitter, så holdt Poulter trøjen med strakte arme.

Poulter vandt alle sine tre matcher ved EurAsia Cup, som Europa vandt hele 18½ – 5½.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk