Flemming Astrup, der bl.a. er promoter for Europa Tour turneringen Made in Denmark og manden bag ECCO Tour, er på sin private Facebook side kommet med en opsang til de danske golfklubber og golfspillere. Læs det nederst i denne artikel.

Hans budskab er, at vi alle skal bakke op om de svære beslutninger, som Dansk Golf Unions bestyrelse tager i disse tider med coronavirus pandemien.

DGU anbefaler at golfbaner lukkes ned

DGU’s bestyrelse er kommet med en anbefaling om, at de danske golfklubber lukker alle faciliteter inkl. golfbanerne frem til foreløbigt den 30. marts. Det har skabt en del debat blandt ivrige golfspillere på bl.a. golf.dk og DGU vil løbende kigge på, om der kan lempes på restriktionerne efter den 30. marts.

Det er ikke alle golfklubber som følger DGU’s anbefaling, hvilket har fået Flemming Astrup til tasterne:

– …golfen skal lukkes HELT NED. Alle skal stå sammen, skriver Flemming Astrup bl.a. og uddyber, at det også handler om signalværdi og dansk golfs image. Han mener som nævnt også, at alle skal bakke op om DGU’s beslutninger:

– Vis noget respekt for den organisation, som plejer golfens interesser i Danmark uanset hvor enig du er. Støt op. Det er fællesskab, og det er dét, vi har brug for nu. Stå sammen for hinanden og for dansk golf.

Som følge af coronavirus er Made in Denmark presented by FREJA blevet udsat ligesom ECCO Tour udsat fire turneringer som skulle spilles fra april – juni.

Vi har fået lov til at bringe hele Flemming Astrups indlæg fra hans Facebook side, som kan læses nedenfor:


Kom nu… Vi kan smadre dansk golf

Desværre har rigtigt mange danske golfspillere og klubber ikke forstået budskabet fra DGU. På sociale medier har mange travlt med at sammenligne en runde golf og dennes smittefarer med alt fra gåture til en tur i supermarkedet. Men for alles skyld, skal det stoppe nu og golfen skal lukkes HELT NED. Alle skal stå sammen.

Under finanskrisen var det alle mod alle. I denne omgang burde det i stedet være alle MED alle. Lad os nu få Danmark (og golfen) sikkert igennem denne krise.

Det handler om signalværdi og om dansk golfs image. Lige nu er nogle få klubber og spillere i færd med at sætte golfens image på spil med risiko for uoprettelige skader. Skader, der kan have katastrofale konsekvenser for dansk golf dvs. klubber, medlemmer osv.! Golfsporten risikerer at blive fuldstændig ristet på denne egoistiske og usolidariske opførsel.

Og mens det kan få knusende økonomiske konsekvenser for dansk golf, så er der sågar mange mennesker, der betaler med deres liv og jobs i denne krise. Alvoren burde være til at forstå.

Opbakning til DGU
Vis noget respekt for den organisation, som plejer golfens interesser i Danmark uanset hvor enig du er. Støt op. Det er fælleskab, og det er dét, vi har brug for nu.

Stå sammen for hinanden og for dansk golf
Vær glad for, at vi kan være udenfor, som situationen er nu. Hold jer fra golfbanerne. Løb eller gå en tur langt væk fra alle andre og så hjem igen. Lad nu være med at presse citronen. Det handler ikke om, hvor langt du kan strække den lige nu, og hvor god du er til at omgås regler uden at gøre noget ulovligt. Det handler om at gøre det MAKSIMALE for at hjælpe situationen.

Aviser og politikere har nu rettet blikket på golfbanerne. Og tro mig, det får uoverskuelige konsekvenser, hvis det er golfsportens skyld, at der indføres et totalt udgangsforbud i hele Danmark!

For the love of the game….

Mvh
Flemming Astrup


 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.