PopulærtLPGAEmily udbyggede føring og jagter første danske LPGA sejr i USA

Emily udbyggede føring og jagter første danske LPGA sejr i USA

Med en bogeyfri tredje runde i -6 udbyggede Emily K Pedersen sin føring til tre slag inden finalerunden af The ANNIKA driven by Gainbridge at Pelican, hvor hun jagter sin første LPGA sejr. Det kan samtidig blive den første danske sejr i USA på en førende tour. Se højdepunkter fra tredje runde i videoen ovenfor.

Emily førte med to slag efter anden runde. Med seks birdies og en runde i -6 fører hun nu i -18 foran Amy Yang og Lilia Vu i -15. De var rundt i henholdsvis -9 og -8, så der skal scores lavt for at holde sig i toppen.

Alison Lee, Patty Tavatanakit, Azahara Munoz og Gaby Lopez deler 4. pladsen i -13.

Nicole Broch Estrup er nr. 54 i -2 efter en runde i -1. Hun begyndte ugen som nr. 108 på Race to CME Globe ranglisten, og ligger til at rykke frem som nr. 106. Det er top-100 der får et godt LPGA kort med adgang til turneringer med fuldt felt, mens nr. 101 – 125 får kun adgang til et begrænset antal turneringer.

Top-80 får de bedste kort, og det er Emily godt på vej til at sikre sig. Inden ugens turnering var Emily netop nr. 80, og holder stillingen ville hun rykke frem som nr. 35 og kvalificere sig til næste uges sæsonfinale, CME Group Tour Championship, hvortil top-60 kvalificerer sig.

Nanna Koerstz Madsen missede cuttet. Hun begyndte ugen som nr. 66 på ranglisten, og er sikker på et fuldt kort ved at slutte i top-80.

Emily kan blive den første vinder i USA

Emily K Pedersen kan blive den blot anden danske vinder på LPGA, og den første danske vinder af en større turnering i USA, da det  endnu aldrig er sket på LPGA eller PGA Tour. Nanna Koerstz Madsen er den hidtil eneste danske LPGA vinder, da hun vandt Honda LPGA Thailand 2022, der som navnet antyder blev spillet i Thailand.

V Sport Golf og Viaplay Total sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

The ANNIKA driven by Gainbridge at Pelican, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk