Asian TourBen Campbell vandt Hong Kong Open foran LIV Golf profiler

Ben Campbell vandt Hong Kong Open foran LIV Golf profiler

Ben Campbell fra New Zealand vandt Hong Kong Open på Asian Tour, hvor det var den næstsidste International Series turnering. Der var også en række LIV Golf spillere i feltet.

Inden finalerunden delte Cameron Smith og Phachara Khongwatmai føringen i -16 foran Ben Campbell i -15.

De tre spillede sammen i førerbolden, og var lige inden 18. hul, hvor Ben Campbell sikrede sig sejren med et holet birdieputt fra 4,5 meter. Det var første gang i turneringen, at han var foran.

Ben Campbell afsluttede med en runde i -4 og vandt i -19 foran forhåndsfavoritten Cameron Smith i -18. Richard T Lee og Phachara Khongwatmai delte 3. pladsen i -17.

Sangmoon Bae blev nr. 6 i -15, Peter Uihlein og Harold Varner III nr. 8 i -14, Graeme McDowell nr. 12 i -13, mens Patrick Reed David Puig og Andy Ogletree delte 15. pladsen i -12.

Dansk-amerikanske Trevor Simsby blev nr. 30 i -8 og Talor Gooch nr. 42 i -7.

Ben Campbell var vundet på den australske tour, men sejren er hans hidtil største i karrieren.

Hong Kong Open, resultat

Cameron Smith under Hong Kon Open 2023 – Foto: Paul Lakatos / Asian Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Line Toft Hansen spiller LET på en Medical Extension

Dem der følger Ladies European Tour har måske undret sig over, at Line Toft Hansen har været tilbage på LET de seneste uger. På...

Se højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr i UAE Challenge

I Challenge Tourens magasin-program om UAE Challenge på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi er der højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr. Hans anden sejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk