35-årige Dustin Johnson med 20 PGA Tour sejre på CV’et har fået fjernet noget brusk i sit venstre knæ, men forventer at kunne spille igen i løbet af efteråret.

Dustin Johnson blev opereret torsdag med en kikkertoperation, skriver pgatour.com. Ifølge hans managementfirma var det en mindre rutine-operation lig den Dustin Johnson i 2011 fik udført i sit højre knæ. Dengang holdt han en turneringspause på en måneds tid, og han forventer også at kunne spille igen senere i år.

Efter en fin start på året har Dustin Johnson haft en skuffende afslutning på sæsonen, for siden han blev nr. 2 i US PGA Championship i juni er han sluttet udenfor top-19 i otte spillede turneringer.

Har vundet i alle sine 12 PGA Tour sæsoner

Dustin Johnson har som nævnt vundet 20 gange på PGA Tour og imponerende nok vundet i alle sine sine 12 sæsoner på PGA Tour helt tilbage fra sin debut i 2008.

Efter tre sejre i 2016, fire i 2017 og tre i 2019 er sejren i WGC – Mexico Championship hans eneste i PGA Tourens netop afsluttede 2018-19 sæson. I januar vandt han Saudi International powered by SBIA på Europa Touren, mens han blev nr. 2 i både Masters og US PGA Championship.

Dustin Johnson – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.