Europa Tourens Tourskole er begyndt i denne uge med den første af ni First Stage turneringer, som var uden dansk deltagelse. Det er kun top-25 og lige ved finalen i november, som får et Europa Tour kort, men Tourskolen er også en adgangsvej til et Challenge Tour kort.

First Stage på Europa Tourens Tourskolen består af ni turneringer i år mod otte sidste år. Den første blev spillet i denne uge, mens de resterede spilles de kommende uger, inden Second Stage spilles fra den 7. til 10. november i Spanien på fire baner. Finalen om 25 Europa Tour kort spilles fra den 15. til 20. november på Lumine Golf Club i Spanien. Ved First Stage er der cut efter tre runder.

Daniel Hillier vandt på The Players Club

Daniel Hillier fra New Zealand vandt First Stage turneringen på The Players Club i -13 foran amatørerne Kyle Michel og Ryan Lumsden, Tyler Hogarty og Mitch Waite i -9.

20 spillere i -2 eller bedre gik videre til Second Stage heriblandt Staysure Tour spilleren Magnus P Atlevi, mens Jarmo Sandelin var ét slag fra at gå videre.

Daniel Hillier spillede sin første turnering som professionel. Han er blevet pro op til Tourskolen, og slutter sin amatørkarriere som nr. 30 på amatørernes verdensrangliste. Han kvalificerede sig til US Open 2019 via den europæiske kvalifikation, men missede dog cuttet i US Open.

Fra på tirsdag til fredag i næste uge er der First Stage turneringer på Fleesensee i Tyskland og Arlandastad i Sverige. Christian Dahl, Daniel Nyegaard og amatøren Andreas Hillersborg står på deltagerlisten på Fleesensee.

ET Tourskolen, First Stage – Players Club, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.