PopulærtPGA TourDuel mellem Garcia og Scott i Honda Classic

Duel mellem Garcia og Scott i Honda Classic

Sergio Garcia og Adam Scott skal i direkte duel om sejren i Honda Classic, hvor Rickie Fowler faldt tilbage.

Adam Scott skabte sig et forspring, inden to bolde i vandet på par-3 hullet 15. resulterede i en firedobbelt bogey. Scott gik tredje runde i -4, og deler førstepladsen i -9 med Sergio Garcia, som var rundt i -3.

Garcia og Scott er fire slag foran Blayne Barber i -5, så det ligner et opgør mellem de to, medmindre de falder tilbage. Det er dog også en mulighed på den svære bane, hvor blot 21 spillere brød par i tredje runde, så intet er afgjort.

Førerbolden gik +13
Rickie Fowler og Jimmy Walker spillede i førerbolden, men begge faldt tilbage. Samlet var de +13 i tredje runde.

Efter to bogeyfri runder var Rickie Fowler uden birdies lørdag, og med fire borgeys for en runde i +4 deler han 4. pladsen i -4 med Justin Thomas. Værre gik det for Jimmy Walker, som gik +9 og faldt tilbage til en 32. plads i +2.

Graeme McDowell, Vijay Singh og Scott Brown deler 6. pladsen i -3.

C More Golf sender finalerunden søndag fra kl. 19 – 00, men allerede fra kl. 15 kan man se Featured groups / holes. Se ugens tv-guide på www.19hul.dk/tv.

The Honda Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk