PopulærtPGA TourDuel mellem Garcia og Scott i Honda Classic

Duel mellem Garcia og Scott i Honda Classic

Sergio Garcia og Adam Scott skal i direkte duel om sejren i Honda Classic, hvor Rickie Fowler faldt tilbage.

Adam Scott skabte sig et forspring, inden to bolde i vandet på par-3 hullet 15. resulterede i en firedobbelt bogey. Scott gik tredje runde i -4, og deler førstepladsen i -9 med Sergio Garcia, som var rundt i -3.

Garcia og Scott er fire slag foran Blayne Barber i -5, så det ligner et opgør mellem de to, medmindre de falder tilbage. Det er dog også en mulighed på den svære bane, hvor blot 21 spillere brød par i tredje runde, så intet er afgjort.

Førerbolden gik +13
Rickie Fowler og Jimmy Walker spillede i førerbolden, men begge faldt tilbage. Samlet var de +13 i tredje runde.

Efter to bogeyfri runder var Rickie Fowler uden birdies lørdag, og med fire borgeys for en runde i +4 deler han 4. pladsen i -4 med Justin Thomas. Værre gik det for Jimmy Walker, som gik +9 og faldt tilbage til en 32. plads i +2.

Graeme McDowell, Vijay Singh og Scott Brown deler 6. pladsen i -3.

C More Golf sender finalerunden søndag fra kl. 19 – 00, men allerede fra kl. 15 kan man se Featured groups / holes. Se ugens tv-guide på www.19hul.dk/tv.

The Honda Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk