Klubnyt5.500 mennesker kiggede forbi på Golfens Dag

5.500 mennesker kiggede forbi på Golfens Dag

Golfens Dag søndag var velbesøgt, og omkring 5.500 var ude og snuse til golfsporten søndag, da 140 klubber åbnede dørene.

Det vurderer Dansk Golf Union på baggrund af respons fra omkring 35 golfklubber.

– Jeg synes, at det er meget, meget fint. Det er flot, at vi kan få så mange ud. Det er måske ikke golf, folk har tænkt på som det første i det kolde og våde forårsvejr, vi har haft, siger Kim Uldahl, der er udviklingskonsulent i Dansk Golf Union.

Også søndagen blev blæsende mange steder i landet. Alligevel dukkede omkring der 1.000 flere personer op til Golfens Dag end sidste år, omend det hører med til historien, at der også var flere deltagende klubber i år end sidste år.

– Golfklubberne har virkelig også lagt sig i selen i år for at lave gode arrangementer og gøre opmærksom på dem, siger Kim Uldahl.

Omkring 1.400 af de deltagende ventes at melde sig ind i en golfklub og altså blive en del af den sport, der har flere end 163.000 udøvere og aldrig har været større i Danmark end i disse år.

Der er stor forskel på antallet af deltagere i de forskellige klubber, hvilket utvivlsomt også hænger sammen med klubbernes beliggenhed.

I nogle klubber kunne fremmødet tælles på en enkelt hånd. Andre havde flere end 100 gæster og mindst en klub nåede op på over 200 gæster.

Golfens Dag 2024 – Foto: Frank Cilius / DGU

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk