PopulærtPGA TourDavis Riley vandt Charles Schwab Challenge

Davis Riley vandt Charles Schwab Challenge

Davis Riley vandt Charles Schwab Challenge foran Keegan Bradley og Scottie Scheffler.

Nicolai Højgaard missede cuttet med seks slag efter runder i +1 og +7.

Inden finalerunden havde Davis Riley en føring på fire slag, og en finalerunde i par var nok til en sejr på fem slag. Davis Riley vandt i -14 foran Keegan Bradley og Scottie Scheffler i -9, mens Collin Morikawa blev nr. 4 i -8.

Marc Meissner, Sepp Straka, Pierceson Coody og Hayden Buckley delte 5. pladsen i -5.

Påvirket af søsterens sygdom

Davis Riley var tydeligt påvirket af, at hans storesøster Caroline, blev opereret i onsdags. Hun faldt om på sit arbejde, og lægerne  anbefalede en snarlig operation efter fundet af en tumor.

Det var 27-årige Davis Rileys anden PGA Tour sejr, men den første han vinder alene, da han vandt Zurich Classic of New Orleans 2023 sammen med Nick Hardy.Han havde misset syv af 14 cuts i år, og kun haft én top-25 placering, men nu vandt han sin første individuelle turnering i sin start nr. 89.

Udover 1,64 mio. $ fik Davis Riley også en moderniseret Corvette (Schwab) Stingray 1975. Der er tradition for at vinderen får en special-designet bil, og det var så en Corvette Stingray i år. Der er mere om bilen i videoen nedenfor.

Charles Schwab Challenge, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk