PGA Tour ChampionsRichard Bland vandt KitchenAid Senior PGA Championship

Richard Bland vandt KitchenAid Senior PGA Championship

LIV Golf spilleren Richard Bland vandt KitchenAid Senior PGA Championship, som er en major på PGA Tour Champions og også tællende til den europæiske Legends Tour.

Thomas Bjørn var med, men missede cuttet efter runder i +6 og par. Cutgrænsen blev +3, så han var tre slag fra at klare cuttet.

51-årige Richard Bland begyndte finaledagen på en 3. plads, men med dagens bedste runde i -8 vandt han i -17 foran Richard Green i -14 og Greg Chalmers i -13.

Scott Hend og Jason Caron delte 4. pladsen i -12 foran Chris DiMarco og Ernie Els på en 6. plads i -11, mens Steve Stricker blev nr. 8 i -10.

Bernhard Langer blev nr. 34 i par.

KitchenAid Senior PGA Championship, resultatTilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk