G4D TourDavid Watts vandt G4D Tour @ Singapore Classic

David Watts vandt G4D Tour @ Singapore Classic

Sydafrikanske David Watts vandt G4D Tour @ Singapore Classic, der blev spillet mandag og tirsdag inden DP World Tour turneringen Singapore Classic begynder torsdag.

G4D Tour er for golfspillere med et handicap. Både amatører og professionelle kan være med, men det er elitegolf på et meget højt niveau.

Med runder i -2 og -3 vandt 35-årige David Watts i -5 foran Kipp Popert i -2, Aidan Grenham i +1 og svenske Rasmus Lia i +4.

Det var David Watts’ første sejr i hans femte turnering på G4D Tour. Verdensetteren Kipp Popert på 2. pladsen har vundet fem turneringer, da han vandt fire gang i 2022 sæsonen samt 2023 sæsonpremieren Australian All Abilities Championship @ the ISPS HANDA Australian Open i december.

G4D Tour @ Singapore Classic, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk