PopulærtDP World TourSe højdepunkter fra Ras Al Khaimah Championship 2023

Se højdepunkter fra Ras Al Khaimah Championship 2023

I videoen ovenfor er der 17 minutters højdepunkter fra Ras Al Khaimah Championship, som blev vundet af Daniel Gavins. Inden finalerunden var Rasmus Højgaard nr. 2 og den forsvarende mester Nicolai Højgaard nr. 5, men Thorbjørn Olesen blev bedste dansker på en 4. plads foran Rasmus Højgaard på en 6. plads.

Først er der korte højdepunkter fra de første tre runder på Al Hamra GC i Ras Al Khaimah inden der efter 7:45 minutter fokuseres på finalerunden.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk