PopulærtDP World TourSe højdepunkter fra Ras Al Khaimah Championship 2023

Se højdepunkter fra Ras Al Khaimah Championship 2023

I videoen ovenfor er der 17 minutters højdepunkter fra Ras Al Khaimah Championship, som blev vundet af Daniel Gavins. Inden finalerunden var Rasmus Højgaard nr. 2 og den forsvarende mester Nicolai Højgaard nr. 5, men Thorbjørn Olesen blev bedste dansker på en 4. plads foran Rasmus Højgaard på en 6. plads.

Først er der korte højdepunkter fra de første tre runder på Al Hamra GC i Ras Al Khaimah inden der efter 7:45 minutter fokuseres på finalerunden.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk