PopulærtLadies European TourDanskerne faldt tilbage i Women's Australian Open

Danskerne faldt tilbage i Women’s Australian Open

Nanna Koerstz Madsen og Nicole Broch Larsen faldt lidt tilbage, men de klarede cuttet i den pengestærke ISPS Handa Women’s Australian Open, der tæller til både LET og LPGA.

Nanna Koerstz Madsen var nr. 21 efter første runde. Med en anden runde i +2 efter to birdies og fire bogeys er hun nr. 39 i par inden finalerunderne. Nicole Broch Larsen gik +3 efter én birdie og fire bogeys, så hun klarede akkurat cuttet som nr. 66 i +2.

Derimod må Emily Kristine Pedersen holde turneringsfri i weekenden. Hun begyndte ellers med to birdies, men efter seks bogeys på scorekortet endte det med en runde i +4 og en placering som nr. 116 i +7.

Holly Clyburn
Holly Clyburn

Clyburn og Matthew deler føringen
Holly Clyburn gik dagens bedste runde i -7, og deler føringen i -8 med Catriona Matthew. 46-årige Matthew vandt turneringen i 1996, så det er 20 år siden.

Xi Yu Lin, Haru Nomura, Jenny Shin og Caroline Masson deler 3. pladsen i -7, mens Karrie Webb er alene på 7. pladsen i -6.

Ha Na Jang er blandt spillerne på 8. pladsen i -5, mens Lydia Ko og Charley Hull er nr. 11 i -4. Brooke M Henderson er nr. 21 i -3.

Blandt de spillere som missede cuttet er Christina Kim, Beatriz Recari og Gwladys Nocera i +3, Melissa Reid og Cheyenne Woods i +4, Caroline Hedwall i +5, Justine Dreher i +6 og Laura Davies i +10.

Stor turnering på LET og lille turnering på LPGA
Med en præmiesum på $ 1,3 mio. (næsten € 1,2 mio.) er den blandt de største turneringer på LET, mens det er blandt de mindste på LPGA.

På LET er det kun de to majors – Ricoh Women’s British Open og Evian Championship – som har en større præmiesum end ugens turnering.

Sendes direkte på Viaplay og forskudt på Viasat Golf
Finalerunderne sendes direkte på Viaplay.dk med australske kommentatorer lørdag og søndag morgen fra kl. 03 – 08.

Viasat Golf sender forskudt med Henrik Knudsen som kommentatorer fredag kl. 11 – 13:30, lørdag fra kl. 14 – 18 samt søndag fra kl. 14:30 – 18:30.

Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

ISPS Handa Women’s Australian Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

Anna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open

Anna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open, der var sæsonpremieren på LET Access Series. Det er udviklingstouren lige under Ladies European Tour, og de...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk