PopulærtLadies European TourNanna kom bedst fra start i Australian Open

Nanna kom bedst fra start i Australian Open

På en blæsende dag lavede Nanna Koerstz Madsen seks birdies og fire bogeys i første runde af den kombinerede LET og LPGA turnering, hvilket placerer hende som nr. 21 i -2. Nicole Broch Larsen er ét slag længere tilbage som nr. 39 i -1 efter tre birdies og to bogeys.

Emily Kristine Pedersen skal gå en lav anden runde for at klare cuttet, da hun er nr. 105 i +3, efter en runde med fem birdies, fem bogeys og en tredobbelt bogey.

Caroline Masson
Caroline Masson

Banerekord af SooBin Kim
Der spilles på The Grange i Adelaide, og her satte SooBin Kim banerekord i 63 slag. Hun lavede ni birdies og ni pars på runden, og fører i -9 foran Caroline Masson og Casey Grice i -6.

Catriona Matthew, Karrie Webb, P.K. Kongkraphan, Jenny Shin og amatøren Hye Jin Choi deler 4. pladsen i -5. Karrie Webb har vundet turneringen i sit hjemland hele fem gange tidligere i 2000, 2002, 2007, 2008 og 2014.

Minjee Lee og Ha Na Jang er blandt spillerne på 10. pladsen i -3, mens den forsvarende mester Lydia Ko, Charley Hull og Brooke M Henderson er på den delte 21. plads i -2 sammen med bl.a. Nanna Koerstz Madsen.

Laura Davies, der vandt turneringen i 2004 og 2009, er blandt de sidste i feltet som nr. 147 i +6.

Stor turnering på LET og lille turnering på LPGA
Med en præmiesum på $ 1,3 mio. (næsten € 1,2 mio.) er den blandt de største turneringer på LET, mens det er blandt de mindste på LPGA.

På LET er det kun de to majors – Ricoh Women’s British Open og Evian Championship – som har en større præmiesum end ugens turnering.

Sendes direkte på Viaplay og forskudt på Viasat Golf
Turneringen sendes direkte på Viaplay.dk med australske kommentatorer fredag morgen fra kl. 05 – 08 samt kl. 03 – 08 i weekenden.

Viasat Golf sender forskudt med danske kommentatorer fredag fra kl. 11 – 13:30, lørdag fra kl. 14 – 18 samt søndag fra kl. 14:30 – 18:30.

Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

ISPS Handa Australian Women’s Open, leaderboard

Nicole Broch Larsen
Nicole Broch Larsen

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk