PopulærtLadies European TourDanskerne faldt tilbage på LET i Australien

Danskerne faldt tilbage på LET i Australien

Efter de første to runder af Ladies European Tour turneringen RACV Masters i Australien var Nicole Broch Larsen på en delt førsteplads.

Nicole spiller fortsat med om sejren, men inden finalerunden er hun nr. 6 i -5. Hun lavede en birdies, fire bogeys og en dobbeltbogey for en tredje runde i +5. Hun er fem slag fra førstepladsen, så hvis det skal ende med dansk sejr, så skal de bedste falde tilbage.

Det var en meget stormfuld dag, som gjorde det ekstremt svært for spillerne. Der var blot ni spillere, som brød par i tredje runde.

Malene, Nanna og Emily faldt længere tilbage
For de tre andre danskere gik det endnu værre, og de faldt noget længere tilbage i feltet.

JJiyai Shin
Jiyai Shin

Malene Jørgensen gik en 80’er (+7) og faldt tilbage til en 26. plads i +3, mens Nanna Koertsz Madsen er nr. 42 i +5 efter en runde i +6.

Emily Kristine Pedersen gik +7, og er nr. 64 i +9 inden finalerunden.

Jiyai Shin fører med to slag
Den tidligere verdensetter Jiyai Shin gik -2, og fører i -10 foran Holly Clyburn og Camilla Lennarth i -8. Brooke M Henderson er nr. 4 i -7, og Katie Burnett nr. 5 i -6.

Præmiesummen er på € 250.000.

RACV Ladies Masters, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final by ECCO efter omspil mod to andre spillere. Bjørn La Cour Søborg blev bedste dansker på...

Herrer: Penge- og pointranglister, 15. april 2024

Scottie Scheffler vandt Masters, og har nu vundet tre af sine seneste fire turneringer. Han blev nr. 2 i den fjerde. Scheffler var i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk