Next Golf TourDaniele Cabriles vandt Next Golf Tour på Muirfield Village

Daniele Cabriles vandt Next Golf Tour på Muirfield Village

Daniele Cabriles fra Venezuela vandt Next Golf Tour på Muirfield Village. Der er højdepunkter og interviews i videoen ovenfor.

Det var sæsonens femte turnering på Next Golf Tour der spilles på Trackman simulator, og der var 553 deltagere fra 33 lande. Daniele Cabriles, den seneste vinder Jordan Weber og Sigurdur Arnar Gardarsson, der vandt i sæson 1, gik alle runden i -6 og var -3 på bag-ni, men Cabriles var bedst på de sidste huller.

Daniele Cabriles lavede bogeys på både 1. og 2. hul, men kom stærkt tilbage med bl.a. to eagles. Han var -5 inden sidste hul, og slog et skævt drive, men kom på greenen i to og holede et putt fra godt 7 meter som sikrede ham sejren og førstepræmien på 30.000 $.

Jordan Weber og Sigurdur Arnar Gardarsson fik hver 14.301 $ for den delte 2. plads. Den samlede præmiesum var på 155.300 $ inkl. 20.000 $ i sidepræmier såsom nærmest pinden, længste drive og video-opslag på Instagram.

John Axelsen, Bjørn Søborg, Christian Jacobsen og amatøren Alexander Møldrup blev bedste danskere på en delt 11. plads i -3.

LET spilleren Patricia-Isabel Schmidt, der vandt Belgian Ladies Open 2023, blev bedste kvinde på en 23. plads i -2.

En turnering før finalen

Den sjette turnering på Innisbrook Copperhead banen er godt i gang, og det er den sidste turnering inden de bedste kvalificerer sig til finalen.

Den bedste herre-spiller får invitationer til tre Challenge Tour og én DP World Tour turnering i 2024, mens den bedste kvinde får medlemskab af den amerikanske ANNIKA Women’s All Pro Tour (WAPT) med gratis entry til tre turneringer.

Amatør-pengene går til Golfers for Ukraine

Amatører må samlet set maksimalt tjene 1.000 $ pr. turnering, og bløb udover det går til velgørenhed. Under runden blev det besluttet, at det gives til UNICEF via Golfers for Ukraine, som Trackman var med til at stifte i 2022.

Efter de første fem af syv turneringer i sæsonen er den pulje nu på 36.415 $.

Next Golf Tour 5: Muirfield Village, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk