Ferie for Alle / Dansk GolfshowPrisvindende campingprodukter på Ferie for Alle

Prisvindende campingprodukter på Ferie for Alle

Campingdelen af Ferie for Alle bliver som altid et overflødighedshorn af alt campingrelateret, og også internationalt prisvindende produkter er på programmet. Skandinaviens største feriemesse finder sted i MCH Messecenter Herning 23. – 25. februar 2024.

Både Hobby og Isabella, der producerer henholdsvis campingvogne og fortelte med mere, blev belønnet, da European Innovation Award i sidste måned præmierede innovative idéer og produkter i campingbranchen ved feriemessen i Stuttgart – og begge de vindende produkter kan opleves på Ferie for Alle.

I Isabellas tilfælde triumferede man i kategorien ‘Camping Equipment’ med forteltet Buddy, der på Ferie for Alle kan nærstuderes på Isabellas egen stand. Og for Hobbys vedkommende gælder det vognen Maxia 595 KML, der takket være sit fleksible køjesystem vandt prisen for bedste ‘Overall Concept Caravan’ og på messen kan opleves på Hobby-standen.

Hos Campex, der er agent for Hobby og Fendt i Danmark, glæder man sig naturligvis til at vise vinderen frem, og i det hele taget er forventningsglæden stor forud for årets udgave af Ferie for Alle.

– Vi håber, at de sidste par måneders meget triste vejr for alvor har skabt en længsel efter at snakke camping, og vi mærker også en stor lyst hos vores forhandlere til at komme afsted. Og det, at vi som branche er samlet i Herning en hel weekend, er jo i sig selv en helt enestående mulighed for at opleve alt det bedste fra verdens bedste ferieform, nemlig camping, fastslår Kim Godballe, salgsansvarlig i Campex ApS, og tilføjer, at virksomheden medbringer mange spændende 2024-nyheder fra såvel Hobby som Fendt.

Branchen: Stor søgning på camping

Fra campingbranchen lyder det, at camping som ferieform er tilbage på et normalt niveau ovenpå corona-årene, hvor ekstraordinært mange valgte at campere i Danmark. Interessen for camping er dog fuldt ud på niveau med tiden før corona, og det skal ifølge branchen blandt andet ses i lyset af danskernes store glæde ved at opholde sig i naturen.

– Camping er en super ferieform, hvis man vil være aktiv og boltre sig i naturen. Det nyder vi som branche godt af, og der er stor søgning til camping – både blandt familier med eget udstyr og familier, der lejer eksempelvis hytter og telte på campingpladserne, konstaterer Morten Kjeldsen, CEO i Isabella A/S, og sætter nogle ord på, hvilke trends, der dominerer i campingbranchen i øjeblikket:

– Der er mange måder at campere på i dag, og udover traditionel camping med campingvogn, teltvogn eller telt har der de seneste år været et øget fokus på autocampere og muligheden for at bevæge sig rundt i landskabet. Det gælder eksempelvis hos tidligere campingvognscampister, men også tidligere bådejere, som nu får hjul på. Samtidig har rigtig mange set store dele af verden og ønsker nu at besøge eksempelvis landene omkring os på fire hjul.

Isabella Buddy – Foto: PR
Messeformatets styrke

Campingdelen af Ferie for Alle 2024 er et tydeligt vidnesbyrd om, at campingbranchen er i en fin forfatning – ikke færre end otte haller byder samlet på alt, hvad campinghjertet begærer, og alene tilbehør-området er større end nogensinde, ligesom der er dobbelt så mange stande med campingpladser som sidste år. Her er sågar en markedsplads at gå på opdagelse i.

Derudover er autocampere rigt repræsenteret på årets udgave af Ferie for Alle, hvor de findes i samtlige campinghaller. De besøgende har mulighed for at møde både importører og forhandlere, og det er netop messeformatets styrke – at al tænkelig specialviden her samles på ét og samme sted.

Campingdelen af Ferie for Alle byder desuden igen på messens egen vintercampingplads, som der er stor søgning til – pladsen ligger bag messehallerne og arrangeres i samarbejde med Dansk Camping Union. Netop Dansk Camping Union afholder også prisuddelingen Danish Camping Award søndag 25. februar klokken 12 på Campingscenen i Hal D.

Mens campingområdet er en helt central del af Ferie for Alle, favner messen også alle andre ferieformer som eksempelvis outdoor, krydstogter, golf- og charterrejser, ligesom messen beskæftiger sig indgående med destinationer i både ind- og udland.

Ferie for Alle finder sted i MCH Messecenter Herning 23. – 25. februar 2024. Læs mere på ferieforalle.dk.

Hobby Maxia – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk