Challenge TourDamien Perrier fik sit gennembrud med sejr i Tjekkiet

Damien Perrier fik sit gennembrud med sejr i Tjekkiet

Frem til søndag var en 9. plads i 2010 det hidtil bedste resultat for 26-årige Damien Perrier i 61 turneringer på Challenge Touren. I denne sæsons første seks turneringer var hans bedste resultat en 19. plads i Kenya, så han fik et lidt uventet gennembrud ved at vinde D+D Real Czech Challenge.

Med en 62’er i tredje runde tangerede han den banerekord, som Brooks Koepka satte i 2013, så han førte med ét enkelt slag inden finalerunden.

Med en runde i -4 vandt Damien Perrier i -24 foran Jordan L Smith og Adrien Saddier i -23. Ricardo Santos, Daniel Gaunt og svenske Christofer Blomstrand delte 4. pladsen i -19.

Alle tre danskere missede cuttet
Der var tre danske deltagere, men både Peter Vejgaard, Mads Søgaard og Andreas Hartø missede cuttet efter anden runde.

D+D Real Czech Challenge, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk