Challenge TourDamien Perrier fik sit gennembrud med sejr i Tjekkiet

Damien Perrier fik sit gennembrud med sejr i Tjekkiet

Frem til søndag var en 9. plads i 2010 det hidtil bedste resultat for 26-årige Damien Perrier i 61 turneringer på Challenge Touren. I denne sæsons første seks turneringer var hans bedste resultat en 19. plads i Kenya, så han fik et lidt uventet gennembrud ved at vinde D+D Real Czech Challenge.

Med en 62’er i tredje runde tangerede han den banerekord, som Brooks Koepka satte i 2013, så han førte med ét enkelt slag inden finalerunden.

Med en runde i -4 vandt Damien Perrier i -24 foran Jordan L Smith og Adrien Saddier i -23. Ricardo Santos, Daniel Gaunt og svenske Christofer Blomstrand delte 4. pladsen i -19.

Alle tre danskere missede cuttet
Der var tre danske deltagere, men både Peter Vejgaard, Mads Søgaard og Andreas Hartø missede cuttet efter anden runde.

D+D Real Czech Challenge, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk