Challenge TourPerrier tangerede Koepkas banerekord i Tjekkiet

Perrier tangerede Koepkas banerekord i Tjekkiet

Finalerunderne af Challenge Tour turneringen D+D Real Czech Challenge er uden danskere, da både Peter Vejgaard, Mads Søgaard og Andreas Hartø missede cuttet efter anden runde.

Med en 62’er tangerede Damien Perrier den banerekord, som Brooks Koepka satte i 2013. Med runde i -10 overtog han føringen i -20 foran Jordan L Smith i -19 og Adrien Saddier i -18.

26-årige Perrier spiller sin Challenge Tour turnering nr. 62 i karrieren, og i de foregående 61 er hans bedste resultat en delt 9. plads tilbage i 2010.

D+D Real Czech Challenge, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk