Ahlsell Nordic Golf TourDaisy blev nr. 21 på Nordea Tour

Daisy blev nr. 21 på Nordea Tour

Daisy Nielsen blev nr. 21 i sæsonens første Nordea Tour turnering for damer, som også var tællende til LET Access Series.

Hun startede dagen som nr. 18 i par, og efter en runde i par sluttede hun også i par for turneringen.

Den meget talentfulde spanske amatør Maria Parra vandt PGA Halmstad Ladies Open at Haverdal. Hun gik finalerunden i -3, og vandt i -9 foran Michelle Thomson i -7.

Der blev spillet om en præmiesum på € 40.000. Turneringen var den første af seks Nordea Tour turneringer i år, som også tæller til LET Access Series.

PGA Halmstad Ladies Open at Haverdal, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk