Ahlsell Nordic Golf TourDaisy blev nr. 21 på Nordea Tour

Daisy blev nr. 21 på Nordea Tour

Daisy Nielsen blev nr. 21 i sæsonens første Nordea Tour turnering for damer, som også var tællende til LET Access Series.

Hun startede dagen som nr. 18 i par, og efter en runde i par sluttede hun også i par for turneringen.

Den meget talentfulde spanske amatør Maria Parra vandt PGA Halmstad Ladies Open at Haverdal. Hun gik finalerunden i -3, og vandt i -9 foran Michelle Thomson i -7.

Der blev spillet om en præmiesum på € 40.000. Turneringen var den første af seks Nordea Tour turneringer i år, som også tæller til LET Access Series.

PGA Halmstad Ladies Open at Haverdal, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk