Korn Ferry TourCappelen kom godt fra start i den Dominikanske Republik

Cappelen kom godt fra start i den Dominikanske Republik

Web.com Tour og Sebastian Cappelen besøger den Dominikanske Republik, hvor første runde af Corales Puntacana Resort and Club Championship blev forsinket af regnvejr.

Cappelen nåede dog at blive færdig, og efter en bogeyfri runde i -4 er han pt. på en delt 21. plads.

Blake Adams, Jin Park, Ryan Brehm og Zack Fisher deler føringen i -7 foran syv spillere i -6. Zack Fischer er den eneste i top-10, som endnu ikke er færdig med runden. Han var -6 efter blot 9 huller, og mangler at spille de sidste 3 huller.

Corales Puntacana Resort and Club Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk