Korn Ferry TourCappelen kom godt fra start i den Dominikanske Republik

Cappelen kom godt fra start i den Dominikanske Republik

Web.com Tour og Sebastian Cappelen besøger den Dominikanske Republik, hvor første runde af Corales Puntacana Resort and Club Championship blev forsinket af regnvejr.

Cappelen nåede dog at blive færdig, og efter en bogeyfri runde i -4 er han pt. på en delt 21. plads.

Blake Adams, Jin Park, Ryan Brehm og Zack Fisher deler føringen i -7 foran syv spillere i -6. Zack Fischer er den eneste i top-10, som endnu ikke er færdig med runden. Han var -6 efter blot 9 huller, og mangler at spille de sidste 3 huller.

Corales Puntacana Resort and Club Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk