PopulærtLPGABrooke genvandt Cambia Portland Classic

Brooke genvandt Cambia Portland Classic

Brooke M Henderson genvandt Cambia Portland Classic presented by JTBC, hvilket er den 18-årige canadiers tredje sejr på LPGA.

Hun førte med to slag efter tredje runde, og en finalerunde i -1 var nok til en sikker sejr i -14 foran Stacy Lewis i -10 og Suzann Pettersen i -9.

Austin Ernst og Mariajo Uribe delte 4. pladsen i -8 foran Christina Kim, Lee-Anne Pace, Cheyenne Woods og Lee Lopez i -7.

Sejren sidste år var Brooke M Hendersons første på LPGA, og hun vandt med hele otte slag foran de nærmeste forfølgere. I juni blev hun majorvinder, da hun vandt KPMG Women’s PGA Championship. Brooke er nr. 2 på verdensranglisten, hvor hun kun er overgået af Lydia Ko, der ikke var med i ugens turnering. Sidste år vandt hun også Four Winds Invitational på Symetra Tour.

Cambia Portland Classic presented by JTBC, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk