PopulærtLPGABrooke fører med to slag i titelforsvar

Brooke fører med to slag i titelforsvar

Den forsvarende mester Brooke M Henderson fører Cambia Portland Classic presented by JTBC med to slag inden finalerunden.

Brooke lavede fire birdies og en dobbeltbogey i tredje runde, så hun fører i -13 foran Mariajo Uribe i -11.

Suzann Pettersen, der vandt turneringen i 2011 og 2013, var på en delt førsteplads, men en runde i +2 sendte hende tilbage til en 3. plads i -9, som hun deler med Austin Ernst.

Lee Lopez er nr. 5 i -8 mens Stacy Lewis, Cheyenne Woods og Carlota Ciganda deler 6. pladsen i -7.

Sejren sidste år var Brooke M Hendersons første på LPGA, og hun vandt med hele otte slag foran de nærmeste forfølgere. I juni blev hun majorvinder, da hun vandt KPMG Women’s PGA Championship. Brooke er nr. 2 på verdensranglisten, hvor hun kun er overgået af Lydia Ko, der ikke er med i ugens turnering.

Viasat Golf sender forskudt fra turneringen. Se uges sendetider på www.19hul.dk/tv.

Cambia Portland Classic presented by JTBC, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

Jake Knapp vandt Mexico Open med Thorbjørn og Nicolai

Rookien Jake Knapp ramte kun to fairways i finalerunden, men vandt alligevel Mexico Open at Vidanta, hvor Thorbjørn Olesen og Nicolai Højgaard klarede cuttet,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk