Cutter & Buck TourBjörn Åkesson vandt MoreGolf Mastercard Tour ranglisten

Björn Åkesson vandt MoreGolf Mastercard Tour ranglisten

Den svenske MoreGolf Mastercard Tour blev afsluttet med sæsonfinalen The #1 Tour Final in Golf, der blev vundet af Jonathan Gøth-Rasmussen. Björn Åkesson vandt ranglisten, mens Per Längfors vandt FJ Birdieligan.

MoreGolf Mastercard Tour udgør, sammen med primært ECCO Tour, Nordic League som afsluttes på Møn i den kommende uge. På MoreGolf Mastercard Tour er der dog også en ranglisten for touren, og den vandt Björn Åkesson ganske overbevisende foran Oliver Gillberg og Per Längfors. Peter Launer Bæk blev bedste dansker på en 4. plads.

Björn Åkesson får 30.000 SEK for at vinde ranglisten.

Top-5 på GolfBox Road to Europe ranglisten kvalificerer sig til Challenge Touren næste år. Men vinder man tre gange i samme sæson på Nordic League, så er man sikret et Challenge Tour kort i 2024.

Både Björn Åkesson og Charlie Lindh har formået at vinde tre gange i år, så de er sikre på et Challenge Tour kort.

MoreGolf Mastercard Tour Ranking 2023, resultat

Per Längfors  vandt FotJoy Birdieliga

Per Längfors lavede flest birdeis i sæsonen, og vandt FotJoy Birdieligan med en bonus-præmiecheck på 10.000 SEK.

Per Längfors vandr FJ Birdieligan – Foto: Svenska proffstourerna

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk