AmatøreliteVindere forsvarer titlen på Lyngbygaard

Vindere forsvarer titlen på Lyngbygaard

Begge vindere fra 2022 er med i deltagerfeltet for at forsvare titlen, når Lyngbygaard Golf 20. til 22. oktober afvikler dette års udgave af ranglisteturneringen for juniorer og ynglinge. Turneringen er tællende til både DGU, EGR og WAGR.

Blandt de 61 deltagere fordelt med 54 drenge og syv piger er både Mathias Thybo fra Viborg Golfklub og Nina Andersen fra Great Northern, der vandt deres respektive rækker i Lyngbygaard Golf Open 2022.

Turneringen afvikles som en slagspilsmatch fra scratch over 54 huller med cut lørdag efter 36 huller før søndagens finale over 18 huller. Den samlede præmiesum er på 25.000 kr. med præmier til de tre bedste piger og ni bedste i drengerækken.

Lyngbygaard Golf Open, deltagerliste

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk