Amerikanske Billy Horschel vandt BMW PGA Championship, der er Europa Tourens flagskibsturnering.

Nicolai Højgaard, der vandt Italian Open i sidste uge, begyndte finaledagen på en 10. plads i -10, men med en runde i -1 faldt han tilbage til en 20. plads i -11, som han delte med Joachim B Hansen, der gik -4. Lucas Bjerregaard blev nr. 35 i -7 efter en runde i -2, mens Jeff Winther gik -3 og sluttede som nr. 71 i par.

Thorbjørn Olesen, Søren Kjeldsen, Thomas Bjørn og Rasmus Højgaard missede cuttet.

Billy Horschel vandt

Inden finalerunden indtog Francesco Laporta førstepladsen i -14 foran Laurie Canter i -13 og fire spillere i -12. Blandt dem Billy Horschel, der gik finalerunden i -7 og vandt i -19

Kiradech Aphibarnrat, Jamie Donaldson og Laurie Canter delte 2. pladsen i – 18 foran Christiaan Bezuidenhout på en 5. plads i -17. I sidste uge var Aphibarnrat og Bezuidenhout blandt de spillere der sikrede sig et PGA Tour kort via Korn Ferry Tour Finals.

.
.

Justin Rose, Andrew Johnston og Francesco Laporta delte 6. pladsen i -16.

Tommy Fleetwood blev nr. 12 i -14, Adam Scott nr. 14 i -13, Shane Lowry nr. 17 i -12, Matt Fitzpatrick nr. 20 i -11 og Viktor Hovland nr. 49 i -5.

Horschel vandt FedExCup’en 2014

34-årige Billy Horschel, der er nr. 18 på verdensranglisten, har vundet seks PGA Tour turneringer, heriblandt WGC-Dell Technologies Match Play 2021, som også var tællende til Europa Touren.

I 2014 vandt han FedExCup slutspilsturneringerne BMW Championship og Tour Championship, som gav ham den samlede FedExCup sejr.

BMW PGA Championship, resultat

Nicolai Højgaard under BMW PGA Championship 2021 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.