BettingBetting tips, uge 30 2016

Betting tips, uge 30 2016

US PGA Championship er årets sidste major for herrerne, og så er der en mindre Europa Tour og Asian Tour turnering i Thailand.

US PGA Championship spilles på Baltusrol, som er en lang og krævende bane. Længde fra tee og en varm putter kan således blive afgørende. Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen er de to danske deltagere.

Kings’s Cup presented by PTT Group er sæsonens mindste på Europa Touren, og der naturligvis et noget svagere felt. Der er primært Asian Tour spillere i feltet heriblandt Victor Gebhard Østerby, mens Joachim B Hansen er blandt de 25 Europa Tour spillere.

Der er fire bud på vinderen af US PGA Championship, da det er en major.

Nedenfor ses ugens bud på en vinder. Ud for spilleren ses først vinderodds, og dernæst odds for at spilleren slutter som nr. 1 – 5 i turneringen.


US PGA Championship

Rory McIlroy – (Odds 10 / 3,35)
McIlroy ser ud til at have fundet formen. Han missede cuttet i US Open, men blev senest nr. 5 i The Open. Siden sejren i Irland har han også en 3. plads og en 4. plads. Han vandt US PGA Championship 2012 og 2014, mens han blev nr. 3 i 2009 og 2010.

Dustin Johnson – (Odds 9,2 / 3,25)
Har vundet to af sine seneste fire turneringer. Havde også en god mulighed for at vinde i Canada i sidste uge, hvor han blev nr. 2. Ugen før blev han nr. 9 i The Open, så han er blandt dem der spiller tre uger i træk. Har dog tidligere vist, at det ikke er et problem for ham.

Phil Mickelson – (Odds 27 / 7)
Spillede forrygende i The Open, hvor Henrik Stenson bare var lidt bedre. Vandt US PGA Championship, da der senest blev spillet på Baltusrol i 2005. Har haft ni top-10 placeringer i US PGA, hvor han blev nr. 2 i 2014.

Branden Grace – (Odds 55 / 12,5)
Blev nr. 3 i US PGA Championship sidste år, og er blevet nr. 4 og 5 i US Open de seneste to år. Selvom der har været lidt svingende resultater de seneste måneder, så tror jeg på, at han vil være med helt fremme på søndag.


Kings’s Cup presented by PTT Group

Prom Meesawat – (Odds 17,5 / 4,33)
Har tidligere gjort det godt i turneringer hjemme i Thailand. Også i King’s Cup, hvor han er blevet nr. 9, 3, 6 og 5 de fire gange han har deltaget.

David Lipsky – (Odds 32 / 8)
Har misset cuttet i fire af sine seneste fem turneringer, men det var i Europa, hvorimod hans resultater er noget bedre, når der spilles i Asien. Den 28-årige amerikaner har ofte haft lidt svært i Europa Tour turneringerne i Europa, men han vandt dog Omega European Masters 2014 i Schweiz. En sejr der var medvirkende til at han vandt Asian Tour Order of Merit 2014.

Eddie Pepperell – (Odds 21 / 5)
Pepperell har haft et noget svingende år, som dog indeholder to top-10 placeringer. Blev nr. 2 i Irish Open sidste år, hvilket er hans hidtil bedste resultat. Har endnu ikke fået sit gennembrud med en sejr, men i det lidt svage felt bør han være med fremme.


Sidste uges resultat

Der laves løbende statistik for hvordan det går, og i det regnskab spilles kr. 100,- på hvert resultat. Der spilles dog ikke nødvendigvis i den virkelige verden, så dette er blot for at følge udviklingen.

RBC Canadian Open

  • Matt Kuchar – (Odds 18,5 / 4,5) – Nr. 9
  • Dustin Johnson – (Odds 7 / 2,38) – Nr. 2 = kr. 238
  • Jim Furyk – (Odds 30 / 7) – Nr. 13

Med 6 væddemål på hver kr. 100 var den samlede indsats kr. 600 dvs. et underskud på kr. 362

År til dato:

Indsats: kr. 31.800
Gevinst: kr. 44.933
Samlet: + kr. 13.133

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open, der var sæsonpremieren på ECCO Tour og den tredje Nordic League turnering efter to Cutter & Buck...

Jacob Jørgensen blev nr. 3 i Golf Mad Ch’ship på Pro Golf Tour

James Meyer de Beco fra Belgien vandt sin første Pro Golf Tour sejr i Golf Mad Championship på Lykia Golf Links i Tyrkiet, hvor...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk