Cutter & Buck TourVanvittigt drama gav Kasper Estrup ECCO Tour sejr

Vanvittigt drama gav Kasper Estrup ECCO Tour sejr

Kasper Estrup vandt fredag eftermiddag Thisted Forsikring Championship i Storådalens Golfklub efter et uforglemmeligt omspils-drama. Fem huller skulle der til, inden Estrup fik sat Linus Väisänen, Nicolai Tinning og Oscar Lengdén på plads.

Du finder højdepunkter fra det vanvittige omspil nederst i artiklen eller på ECCO Tourens TV side her.

Et ubeskriveligt omspil
Da alle spillere havde færdiggjort finalerunden ved Thisted Forsikring Championship, lå Kasper Estrup, Linus Väisänen, Nicolai Tinning og Oscar Lengdén side om side i samlet fem under par. Det betød et stort omspil, som skulle vise sig at blive vildere end de mange tilskuere havde turde håbe på.

På første omspilshul lavede alle fire spillere par, selvom især Väisänen og Lengdén havde gode birdie-chancer. På andet omspilshul slog Oscar Lengdén et sløjt andetslag, og da Estrup, Tinning og Väisänen alle lavede birdie på det 390 meter lange par-4 hul, var det slut for talentfulde Lengdén. Du kan se højdepunkter nederst i artiklen.

Tredje omspilshul bød på birdies til Estrup og Väisänen, mens Nicolai Tinning blev ramt af det sorteste uheld. Tinning ramte flaget med sit andetslag, og bolden endte langt fra hullet i stedet for at lægge sig helt tæt på. Sort uheld for Tinning, der røg ud og dermed indkasserede sæsonens anden 2. plads på ECCO Touren. Men dramaet på 18. hul var langt fra slut. Se eller gense dramaet nederst i artiklen.

Fjerde omspilshul tog blot dramaet til et nyt niveau. Linus Väisänen gjorde Tinning kunststykket efter og ramte pinden fra ca. 110 meter. Bolden fløj tilbage og ud af green i stedet for at lægge sig til en sikker birdie. Väisänen samlede sig selv op og holede det lange putt, inden Estrup gjorde det samme og forlængede omspillet.

Kasper Estrup - Foto: Antero Lindell
Kasper Estrup – Foto: Antero Lindell

Fire på stribe til Estrup
Femte omspilshul blev målstregen for Kasper Estrup. Et flot putt på ca. fire meter gav Aalborg-spilleren sejren, og efter fire birdies på stribe må det siges at være fortjent.

– Hold nu kæft, det var fedt, sagde en glad Estrup ved præmieoverrækkelsen, inden han i klubhuset gjorde et mere nøgternt status.

– Jeg kæmpede derude i dag. Jeg spillede godt, men det er en svær bane, når vinden er så kraftig, forklarede Estrup, der ikke vidste, hvor godt han dagen igennem lå til i stillingen.

– Jeg missede et kort birdie-putt på sidste hul, og blev lidt overrasket, da jeg fik at vide, at det var for sejren. Men hvis jeg havde holet puttet, havde jeg jo ikke været en del af det her vanvittige omspil, grinede Estrup.

Du kan se og høre Kasper Estrups vindertale nederst i artiklen.

Mens det dramatiske omspil tog alle overskrifterne, så formåede yderligere tre danskere faktisk at spille sig i top-10. Den lokale Nicolai Kristensen sluttede på en niendeplads i samlet tre under par, mens Oliver Suhr og Nikolai Høgh delte 10. pladsen.

Du kan se resultatet af Thisted Forsikring Championship her.

Du kan se en opdateret stilling på GolfBox Nordic Golf League Ranking her.

Videoer fra omspillet

1. og 2. omspilshul: Fantastisk slag, afsked med Oscar Lengdén og interview med Oliver Suhr og Oliver Lindell

3. omspilshul: Tinnings vilde uheld og flotte birdies

4. omspilshul: Väisänen rammer pinden og Estrup står for presset

5. omspilshul: Kasper Estrup vinder Thisted Forsikring Championship med flot birdie

Præmieoverrækkelse Thisted Forsikring Championship – Kasper Estrups vindertale

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Johan Gumberg vandt SDC Championship

Amerikanske Johan Gumberg vandt DP World Tour turneringen SDC Championship, der også var tællende til Sunshine Tour. Han vandt efter omspil mod Robin Tiger...

Nicolai Højgaard har fået invitation til Arnold Palmer Invitational – Rasmus til Puerto Rico

Både Nicolai og Rasmus Højgaard spiller på PGA Tour i den kommende uge, men i hver sin turnering der begynder på torsdag den 7....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk