Nordea Tour turneringen Trummenäs Open hosted by VisitKarlskrona blev vundet af svenske Mikael Lindberg efter omspil.

Benjamin Henry Poke, der var på en delt førsteplads efter første runde, gik finalerunden i +1, hvilket gav ham en 25. plads i par. Fire pladser bedre end hans placering efter anden runde.

De to øvrige danskere faldt tilbage i feltet. Christian Gløet, der ikke fik en plads i ugens Challenge Tour turnering, blev nr. 46 i +5, hvilket også var hans score på dagen.

Niklas Nørgaard Møller havde en dårlig dag med en 81’er, og runden i +9 gav ham en 50. plads i +6.

Mikael Lindberg vandt efter omspil
Finske Oliver Lindell, der vandt Kitchen Joy Championship by Visit Tønder på Brundtland Golfcenter for tre uger siden, førte i -8 foran svenske Mikael Lindberg i -7 inden finalerunden.

.
.

Med fire birdies på de sidste 5 huller og en runde i -3 lykkedes det for Mikael Lindberg at indhente Oliver Lindell, der var rundt i -2 efter tre birdies på de sidste 5 huller.

Omspillet blev vundet af Mikael Lindberg på andet omspilshul.

Trummenäs Open hosted by VisitKarlskrona, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.