Cutter & Buck TourBenjamin Poke blev bedste dansker på Nordea Tour

Benjamin Poke blev bedste dansker på Nordea Tour

Nordea Tour turneringen Trummenäs Open hosted by VisitKarlskrona blev vundet af svenske Mikael Lindberg efter omspil.

Benjamin Henry Poke, der var på en delt førsteplads efter første runde, gik finalerunden i +1, hvilket gav ham en 25. plads i par. Fire pladser bedre end hans placering efter anden runde.

De to øvrige danskere faldt tilbage i feltet. Christian Gløet, der ikke fik en plads i ugens Challenge Tour turnering, blev nr. 46 i +5, hvilket også var hans score på dagen.

Niklas Nørgaard Møller havde en dårlig dag med en 81’er, og runden i +9 gav ham en 50. plads i +6.

Mikael Lindberg vandt efter omspil
Finske Oliver Lindell, der vandt Kitchen Joy Championship by Visit Tønder på Brundtland Golfcenter for tre uger siden, førte i -8 foran svenske Mikael Lindberg i -7 inden finalerunden.

Med fire birdies på de sidste 5 huller og en runde i -3 lykkedes det for Mikael Lindberg at indhente Oliver Lindell, der var rundt i -2 efter tre birdies på de sidste 5 huller.

Omspillet blev vundet af Mikael Lindberg på andet omspilshul.

Trummenäs Open hosted by VisitKarlskrona, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk