PopulærtDP World TourSkuffende dansk start på Tshwane Open

Skuffende dansk start på Tshwane Open

Både Lasse Jensen og Jeff Winther fik desværre en dårlig start på Europa Tour turneringen Tshwane Open, hvor sydafrikanske spillere dominerer toppen.

Efter en dobbeltbogey og to bogeys var Lasse Jensen +4 efter forni. Han fik kæmpet sig lidt tilbage med birdies på 10. og 12. hul, mens efter en afsluttende bogey er han nr. 81 i +3.

Den plads deler han med bl.a. Jeff Winther, som lavede fire birdies, men også en bogey og to tredobbelte bogeys.

Fem sydafrikanere topper leaderboardet
Turneringen afvikles i samarbejde med den sydafrikanske Sunshine Tour, og på de første fem pladser er der udelukkende sydafrikanske spillere.

Justin Harding

Justin Harding fører i -7 foran Anthony Michael i -6. Theunis Spangenberg er nr. 3 i -5 efterfulgt af Jaco Van Zyl i -4 og Merrick Bremner er i -3.

Den forsvarende mester George Coetzee deler 6. pladsen i -2 med bl.a. Richard Sterne og Shaun Norris, som vandt på Asian Tour i sidste uge.

Charl Schwartzel spiller sin første turnering siden Nedbank Golf Challenge i begyndelsen af december, og han er nr. 38 i +1 sammen med bl.a. Brandon Stone og Made in Denmark vinderen David Horsey.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fredag fra kl. 9:30 – 11:30 og igen kl. 13:30 – 16:30, lørdag kl. 11:30 – 15:30 samt søndag fra kl. 11 – 15:30.
Se starttider for anden runde.

Tshwane Open, leaderboard

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final by ECCO efter omspil mod to andre spillere. Bjørn La Cour Søborg blev bedste dansker på...

Herrer: Penge- og pointranglister, 15. april 2024

Scottie Scheffler vandt Masters, og har nu vundet tre af sine seneste fire turneringer. Han blev nr. 2 i den fjerde. Scheffler var i...