PopulærtDP World TourSkuffende dansk start på Tshwane Open

Skuffende dansk start på Tshwane Open

Både Lasse Jensen og Jeff Winther fik desværre en dårlig start på Europa Tour turneringen Tshwane Open, hvor sydafrikanske spillere dominerer toppen.

Efter en dobbeltbogey og to bogeys var Lasse Jensen +4 efter forni. Han fik kæmpet sig lidt tilbage med birdies på 10. og 12. hul, mens efter en afsluttende bogey er han nr. 81 i +3.

Den plads deler han med bl.a. Jeff Winther, som lavede fire birdies, men også en bogey og to tredobbelte bogeys.

Fem sydafrikanere topper leaderboardet
Turneringen afvikles i samarbejde med den sydafrikanske Sunshine Tour, og på de første fem pladser er der udelukkende sydafrikanske spillere.

Justin Harding
Justin Harding

Justin Harding fører i -7 foran Anthony Michael i -6. Theunis Spangenberg er nr. 3 i -5 efterfulgt af Jaco Van Zyl i -4 og Merrick Bremner er i -3.

Den forsvarende mester George Coetzee deler 6. pladsen i -2 med bl.a. Richard Sterne og Shaun Norris, som vandt på Asian Tour i sidste uge.

Charl Schwartzel spiller sin første turnering siden Nedbank Golf Challenge i begyndelsen af december, og han er nr. 38 i +1 sammen med bl.a. Brandon Stone og Made in Denmark vinderen David Horsey.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte fredag fra kl. 9:30 – 11:30 og igen kl. 13:30 – 16:30, lørdag kl. 11:30 – 15:30 samt søndag fra kl. 11 – 15:30.
Se starttider for anden runde.

Tshwane Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk