For andet år i træk er den traditionsrige par-3 turnering op til Masters blevet aflyst pga. COVID-19.

Masters 2021 spilles fra torsdag den 8. til søndag 11. april på Augusta National, og normalt ville der være par-3 turnering om onsdagen.

Der vil være et begrænset antal tilskuere og sponsorer under Masters i år. Vi kender ikke antallet, men det er langt færre end tidligere. Tilskuere skal bære mundbind hele tiden både ude og inde undtagen når de spiser eller drikker.

Er blevet spillet siden 1960, men ikke i 2017 og 2020

Par-3 turneringen blev spillet første gang i 1960 og har siden været en elsket tradition. Det siges at være turneringen man ikke vil vinde, da ingen har vundet par-3 turneringen og Masters i samme år. Men mange vil nu nok gerne vinde alligevel…

Matt Wallace vandt par-3 turneringen op til Masters 2019, men for mange af deltagerne handler det ikke om at vinde, men om at være med. Ikke mindst for børnenes skyld.

.
.

Mange af deltagerne har deres børn eller kærester som caddier. Eller børnebørn som i flere af de aldrende spilleres tilfælde, og det bliver ikke meget større end da Jack Nicklaus’ 15-årige barnebarn Gary Nicklaus Jr. lavede hole-in-one da Tom Watson vandt i 2018.

Det er tredje gang par-3 turneringen aflyses. Første gang den blev aflyst var i 2017, hvor det regnede kraftigt med varsel om tordenbyger og tornadoer.

I 2020 blev par-3 turneringen aflyst, da man ikke ville gennemføre den uden gæster og fans. Dustin Johnson vandt Masters 2020, som var udsat til november.

Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.