TræningArne Nielsson og Søren Kjeldsen: Fokus

Arne Nielsson og Søren Kjeldsen: Fokus

Søren Kjeldsen har haft stor succes med at bringe instruktionsvideoer og gode råd på sin på sin Facebook side. Senest om de korte en meter putts.

I den kommende tid kommer der også videoer med hans mentaltræner Arne Nielsson, som han har arbejdet med siden 2006.

I videoen nedenfor handler det overordnet om samarbejdet og det at holde fokus. Hør mere nedenfor og se også denne optaktsvideo, hvor Arne Nielsson fortæller om frustrationer i starten af samarbejdet.

Arne Nielsson og Søren Kjeldsen: Fokus

Der er rigtig mange, der spørger mig, hvordan min mentaltræner Arne Nielsson og jeg arbejder sammen, og hvad jeg kan bruge vores samarbejde til. Hvad taler vi om? Og hvor har Arne gjort den største forskel for mig? Det forsøger vi at sætte ord på her.
Rigtig god fornøjelse!

Opslået af Soren Kjeldsen på 3. oktober 2017

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk