PopulærtLadies European TourChristie Kerr vandt Lacoste Ladies Open de France

Christie Kerr vandt Lacoste Ladies Open de France

Amerikanske Christie Kerr vandt en overbevisende sejr i Ladies European Tour turneringen Lacoste Ladies Open de France, som var uden dansk deltagelse.

Efter en regnvejsforsinkelse fredag blev tredje runde færdigspillet søndag morgen, hvorefter Cristie Kerr førte med hele 9 slag.

En finalerunde i -1 var således rigeligt for Cristie Kerr, som vandt i -17 foran Xi Yu Lin i -13 og Azahara Munoz i -8. Holly Clyburn og Anne Van Dam delte 4. pladsen i -7.

Belen Mozo, som fejlagtigt troede hun vandt en bil på LPGA i sidste uge, blev delt nr. 6 i -6, mens den forsvarende mester og LET Order of Merit 2016 vinder Beth Allen blev nr. 9 i -5.

Cassandra Kirkland blev mindet – fokus på kræft

Under turneringen blev den tidligere franske LET spiller Cassandra Kirkland mindet på forskellige måder. 32-årige Cassandra Kirkland døde af lungekræft tidligere på året, selvom hun var ikke-ryger og havde levet et sundt liv som professionel sportsudøver. Der var indsamlinger blandt både spillere og publikum.

Vinderen Cristie Kerr spillede også for en god ven, som døde af kræft nogle få dage før turneringen. Hun er også meget aktiv i bekæmpelsen af kræft. Tilbage i 2003 stiftede hun sin egen velgørende fond som hedder Birdies for Breast Cancer. Hun er også medstifter af et vin-mærke, Curvature Wines, som støtter bekæmpelsen af brystkræft.

39-årige Kerr, der vandt sin første LET sejr i karrieren, har vundet 19 turneringer på LPGA.

Lacoste Ladies Open de France, resultat

Cristie Kerr peger mod himlen efter hun sikrede sig sejren i Lacoste Ladies Open de France 2017 – Foto: Ladies European Tour

29 danske Challenge Tour sejre

24-årige Rasmus Neergaard-Petersen vandt UAE Challenge, og det er den talentfulde danskers anden Challenge Tour sejr på godt en måned, da han vandt Kolkata...