TræningMentaltræning med Søren Kjeldsen og Arne Nielsson

Mentaltræning med Søren Kjeldsen og Arne Nielsson

Arne NielssonSøren Kjeldsen har haft stor succes med at bringe instruktionsvideoer og gode råd på sin på sin Facebook side. Senest om de korte en meter putts.

I den kommende tid kommer der også videoer med mentaltræneren Arne Nielsson, som Søren Kjeldsen har arbejdet med siden 2006. Se en optakt til det i videoen nedenfor.

Det første Arne Nielsson lærte Kjeldsen var, at han ikke skulle lade frustrationer på golfbanen gå ud over hustruen Charlotte. Det var svært i starten, hvilket Arne Nielsson fortæller om i videoen nedenfor, der er en optakt til de kommende videoer.

Optakt med Arne Nielsson

Hej allesammen!
I det kommende stykke tid vil I også komme til at møde min mentaltræner Arne Nielsson en del her på siden – ved siden af det sædvanlige indhold.
Jeg har arbejdet med Arne siden 2006, og vores tætte samarbejde fortæller vi meget mere om i næste uge og i denne lille teaser. Derudover vil Arne også i den kommende tid give jer nogle gode og brugbare råd til den mentale side af golfspillet.
God dag til jer alle!

Opslået af Soren Kjeldsen på 27. september 2017

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk