Legends TourAngel Cabrera vandt Paul Lawrie Match Play - første sejr efter 30...

Angel Cabrera vandt Paul Lawrie Match Play – første sejr efter 30 mdr. i fængsel

Den dobbelte majorvinder Angel Cabrera vandt hulspilsturneringen Paul Lawrie Match Play presented by Petsure på Legends Tour. Hans første sejr efter 30 måneders fængsel for vold og trusler mod to ekskærester. Se højdepunkter fra finaledagen i videoen ovenfor.

64 spillere var med og allerede torsdag blev feltet skåret ned til 32 spillere. Steen Tinning tabte 5 & 4 til James Kingston i første runde som således blev endestationen for den 61-årige dansker.

Angel Cabrera vandt finalen over James Kingston

Søndag var der semifinaler og finaler. I den første semifinale vandt James Kingston 4 & 2 over Greig Hutcheon, mens Angel Cabrera vandt 3 & 1 over Bradley Dredge.

I finalen var Angel Cabrera aldrig bagud mod James Kingston, der som nævnt vandt over Steen Tinning i første runde, og det endte med en 3 & 1 sejr til Angel Cabrera.Der blev også spillet om 3. pladsen, og det blev Greig Hutcheon efter en 2 & 1 sejr over Bradley Dredge.

Efter 30 måneders fængsel kunne Cabrera ikke få visum til USA

54-årige Angel Cabrera er dobbelt majorvinder med sejre i US Open 2007 og Masters 2009.

De seneste år har han været i problemer, som endte med en 30 måneders fængselsdom i hjemlandet Argentina. Han blev løsladt i august 2023, og var som tidligere vinder velkommen til Masters i år, men han spillede ikke, da han ikke kunne få visum til USA, og derfor måtte melde afbud.

Paul Lawrie Match Play presented by Petsure, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk