Challenge TourHamish Brown vandt Kaskáda Golf Challenge - 4. danske sejr i år

Hamish Brown vandt Kaskáda Golf Challenge – 4. danske sejr i år

Hamish Brown fra Aalborg vandt Kaskáda Golf Challenge, hvor Lucas Bjerregaard blev nr. 4 , hvilket er hans resultat meget længe. Det er den fjerde danske Challenge Tour sejr i år vundet af tre forskellige spillere. Og det er anden gang i træk at en dansker vinder turneringen på Golf Resort Kaskáda i Brno, Tjekkiet.

Inden finalerunden havde sydafrikanske Robin Williams føringen i -14, hvilket var tre slag bedre end Ben Schmidt og fire foran Hamish Brown på en delt 3. plads i -10 og fem foran bl.a. Lucas Bjerregaard på en 6. plads.

Men det var 25-årige Hamish Brown der stjal showet med syv birdies frem til 13. hul inden han lavede dagens eneste bogey på 14. hul. To birdies på de sidste 4 huller gav en runde i -8 og sejren i -18. Robin Williams blev nr. 2 i -16 foran Jannik de Bruyn i -15.32-årige Lucas Bjerregaard med to DP World Tour sejr på CV’et sluttede flot af med en runde i -5, så han delte 4. pladsen med Ben Schmidt. Det er hans bedste resultat siden han blev nr. 3 i Cazoo Open 2022 på DP World Tour.

Christoffer Bring blev nr. 49 i -2 efter en finalerunde i +4, mens Oliver Hundebøll gik +5 og sluttede som nr. 65 i -1.

Jonatahn Gøth-Rasmussen, John Axelsen, Jeppe Kristian Andersen og Morten Ørum Madsen missede cuttet.

Fjerde danske sejr i år

Det var den fjerde danske Challenge Tour sejr i år, da Rasmus Neergaard-Petersen vandt Kolkata Challenge i marts og UAE Challenge i april, mens Jonathan Gøth-Rasmussen vandt Challenge de Cádiz i sidste uge.

Martin Simonsen vandt den seneste udgave

Det er anden gang i træk, at Kaskáda Golf Challenge vindes af en dansker. Turneringen blev ikke spillet sidste år, men i 2022 vandt Martin Simonsen.

Kaskáda Golf Challenge, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk