MajorsMastersAfbud til Masters fra tidligere vinder - har ikke kunnet få visum...

Afbud til Masters fra tidligere vinder – har ikke kunnet få visum til USA

Masters 2009 og US Open 2007 vinderen Angel Cabrera fra Argentina havde håbet at vende tilbage til Augusta National i år efter 30 måneders fængsel, men hans ansøgning om visum til USA er blevet afvist.

Nu 54-årige Angel Cabrera blev løsladt i august 2023 efter 30 måneders fængsel i først Brasilien, hvor han blev anholdt, og derefter i hjemlandet Argentina efter to domme for vold og trusler mod to ekskærester. Efter sin løsladelse har han i et Golf Digest interview erkendt, at han har opført sig dårligt overfor sig selv og andre. Og var han ikke blevet fængslet, havde han formentlig været død i dag.

Da vi den 1. marts første gang skrev på 19hul.dk om Masters 2024 feltet stod Angel Cabrera på Masters.com blandt de 17 tidligere vindere, som ikke deltog. Blandt de 17 var også Bernhard Langer, som havde planlagt Masters 2024 skulle være hans sidste, men han er skadet.

Angel Cabrera ville gerne spille, men har ikke kunnet få visum til USA. Augusta National har også flere gange udtalt, at Angel Cabrera var velkommen til både middagen for tidligere vindere og til selve turneringen.

– Angel er én af vore tidligere store vindere, sagde bestyrelsesformanden Fred Riley under Latin America Amateur Championship og uddybede om deltagelse i Masters:

– Vi ønsker ham alt det bedste, og vil helt sikkert byde ham velkommen, hvis han får løst de juridiske udfordringer (med at få et visum, red.).

Cabrera har søgt om visum for at rejse til USA og spille Masters, men manager Manuel Tagle har skrevet til Golfweek.com, at Cabrera ikke kommer med i Masters i år. En ansøgning var sendt, men der skulle indsendes mere dokumentation, og derefter er der 8 – 10 ugers ventetid, så han kommer ikke med i Masters.

Angel Cabrera har spillet en enkelt Korn Ferry Tour turnering i Argentina i år og også Trophy Hassan II på PGA Tour Champions i Marokko, hvor han blev nr. 27, da Ricardo Gonzalez vandt foran Thomas Bjørn. Cabrera håber at han fremadrettet kan komme til at spille på PGA Tour Champions.

Angel Cabrera har spillet Masters 20 gange med seks top-10 placeringer og 11 top-25 placeringer som de bedste resultater.

En foreløbig deltagerliste

Flere både internationale og danske medier skrev tidligere på ugen, at Tiger er klar til Masters. Det er han forhåbentligt også, men spillere fremgår af Masters deltagerlisten medmindre de melder afbud.

Så der er egentlig ikke noget nyt i at Tiger står på deltagerlisten, for det har han gjort lige siden den blev offentliggjort for 2024. Masters havde også en offentlig deltagerliste da vi den 1. marts på 19hul.dk skrev, at der var 84 spillere i Masters. Og nu er der officielt 85 deltagere, men flere kan kvalificere sig, og der kan komme afbud.

Tiger har således endnu ikke offentligt bekræftet, at han spiller Masters, så han og andre kan stadig trække sig, men langt de fleste håber, at han Tiger er med.

Angek Cabrera i den grønne jakke efter sejren i Masters 2009 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk