Challenge TourAmatøren Marcus Helligkilde er i top-20

Amatøren Marcus Helligkilde er i top-20

Den 19-årige amatør Marcus Helligkilde fra Smørum imponerer stort i Challenge Tour turneringen Turkish Airlines Open på Gloria GC i Belek.

I anden runde lavede han fem birdies og en enkelt dobbeltbogey for en runde i -3, hvilket giver en 20. plads i -5. Han vandt Turkish Amateur i efteråret, hvilket har givet ham en plads i feltet.

Fire af fem danskere missede cuttet
Desværre missede de fire andre danskere alle cuttet. Daniel Løkke var tættest på, men en runde i -1 var ikke nok, så han sluttede som nr. 72 i par. Han var blot ét slag fra cutgrænsen.

Christian Gløet blev nr. 88 i +1 og Martin Simonsen nr. 110 i +3, da de begge ligeledes var rundt i -1. Andreas Hartø gik +2, og sluttede som nr. 129 i +5.

Pavon foran Soderberg og Sordet
Matthieu Pavon (billedet) gik dagens bedste runde i -8, så han overtog føringen i -12 foran Sebastian Soderberg og Clément Sordet i -10.

Svenske Sebastian Soderberg fører Challenge Tour ranglisten efter bl.a. en sejr i sæsonpremieren The Barclays Kenya Open.

En enkelt af de 15 deltagere fra værtslandet Tyrkiet klarede cuttet. Det er Ediz Kemaloglu, som er nr. 49 i -2 efter -4 i anden runde.

Turkish Airlines Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk