PopulærtLadies European TourFemdobbelt dansk succes på LET

Femdobbelt dansk succes på LET

Alle fem danskere klarede cuttet i Lalla Meryem Cup, hvor Florentyna Parker fører med to slag inden finalerunderne.

Nicole Broch Larsen og Nanna Koerstz Madsen er bedste danskere på en 15. plads i +1 efter runder i par. Emily Kristine Pedersen var rundt i +3, og faldt tilbage til en 23. plads i +2.

Daisy Nielsen var rundt i -1, og rykkede frem til en 33. plads i +3. Malene Jørgensen gik ligeledes -1, så hun er nr. 48 i +4 inden finalerunderne.

Cuttet blev +6, og 71 spillere er med i finalerunderne, hvor € 450.000 skal fordeles.

Med en runde i -1 udbyggede Florentyna Parker føringen til to slag. Hun fører i -6 foran Liz Young og Isabelle Boineau i -4. Gwladys Nocera er blandt fire spillere på en delt 4. plads i -2.

Europa Touren og LET spiller på samme anlæg
Både Europa Touren og Ladies European Tour er i Marokko, hvor begge turneringer spilles på Royal Gold Dar Es Salam. Herrerne spiller Red Course, mens damerne spiller Blue Course.

Lalla Meryem Cup, leaderboard

Emily Kristine Pedersen & Melissa Reid - Foto: Ladies European Tour
Emily Kristine Pedersen & Melissa Reid – Foto: Ladies European Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk