PopulærtDP World TourAdrian Meronk valgt som Årets spiller på DP World Tour 2023

Adrian Meronk valgt som Årets spiller på DP World Tour 2023

Adrian Meronk er valgt som Årets spiller på DP World Tour, og fik overrakt Seve Ballesteros Award 2023 af Seves søn Javier. Det er kollegaerne på DP World Tour, som har stemt om, hvem der skulle modtage hæderen.

31-årige Meronk fra Polen vandt tre gange i sæsonen, og sluttede som nr. 4 på Race to Dubai ranglisten.

Adrian Meronk fik 38 % af stemmerne, og vandt foran Rory McIlroy. Nicolai Højgaard og Viktor Hovland delte 3. pladsen, men det er uklart om de fik præcis lige mange stemmer.

Meronk begyndte 2023 sæsonen med en sejr i ISPS HANDA Australian Open, og via top-50 på verdensranglisten kvalificerede han sig til Masters. Han spillede alle fire majors i 2023 med en 23. plads i The Open som det bedste resultat.

I maj vandt han DS Automobiles Italian Open på Ryder Cup banen Marco Simone Golf & Country Club, hvor han blev nr. 2 da Nicolai Højgaard vandt i 2021. Det var dog ikke nok til, at han fik et wild card til Ryder Cup, så det gik han glip af.

I oktober vandt han Estrella Damm N.A. Andalucía Masters at Sotogrande og han sluttede som nr. 4 på Race to Dubai ranglisten. Han fik dermed også ét af de ti PGA Tour kort, så han har dobbelt medlemskab i 2024.

To hæderspriser blev til en

Players’ Player of the Year hædersprisen blev i 2017 navngivet efter Seve Ballesteros. I 2021 blev hædersprisen lagt sammen med den tidligere Golfer of the Year hæderspris uddelt af journalister, så der nu kun er én primær hæderspris til den bedste spiller valgt af kollegaerne.

– Det føles fantastisk. Jeg er ærligt talt lidt chokeret, for det havde jeg ikke forventet. Jeg er overrasket, men det er utroligt at se mit navn blandt alle disse spillere. Jeg er meget taknemmelig for denne pris, og det betyder meget for mig at andre spillere værdsætter min sæson, sagde Meronk da han modtog hæderen under Hero Dubai Desert Classic.

Adrian Meronk efter sejren i Estrella Damm N.A. Andalucia Masters 2023 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk