AnbefaletVil hellere vinde Ryder Cup end en major

Vil hellere vinde Ryder Cup end en major

Hvis man stod overfor valget, så vil mange nok hellere vinde en major som individuel spiller end de vil vinde Ryder Cup som del af et hold.

Dog ikke amerikanske Justin Thomas, der i tirsdagens Morning Drive program på Golf Channel fortalte, at han helst ville vinde Ryder Cup.

Nogen har været i tvivl, om han virkelig mente det, og efter første runde af Hyundai Tournament of Champions blev han spurgt, om han ville ændre den udtalelse:

– Absolut ikke. Nogle ser måske på det over en hel karriere, og ikke i år. Hvis man ser på det over en karriere, så vil det være anderledes. Men jeg taler om i år, og jeg står ved det jeg sagde, for hvis jeg kommer på Ryder Cup holdet, så vil jeg have haft et fantastisk år og vundet mindst én eller flere gange, sagde Justin Thomas og fortsatte:

– Men det store mål er naturligvis at gøre begge, men det var ikke en svarmulighed. Så jeg må bare arbejde på at opfylde begge.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 4. december 2023

To LIV Golf vindere vandt på DP World Tour, mens Tiger Woods rykkede 430 pladser frem, selvom han blev nr. 18 ud af 20...

Jon Rahm skifter til LIV Golf

Efter flere ugers rygter er det nu officielt at 29-årige Jon Rahm fra Spanien, der er nr. 3 på verdensranglisten, skifter til LIV Golf....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk