PopulærtPGA Tourdiscovery+ er klar til timevis af The PLAYERS fra TPC Sawgrass

discovery+ er klar til timevis af The PLAYERS fra TPC Sawgrass

For første gang i fem år er der en dansker med i The Players Championship, når Nicolai Højgaard er blandt de 144 spillere, der er med i årets største turnering på PGA TOUR. Hele verdenseliten er med og det samme er discovery+ og Eurosport, der sender mere end 11 timers direkte golf hver dag, og med de mange forskellige feeds kan man følge sine favoritspillere på alle sine enheder.

Turneringen kan ses på discovery+ og Eurosport med danske kommentatorer.

The PLAYERS er årets højdepunkt på PGA TOUR, og i år er ingen undtagelse. Alle PGA Tourens topspillere er med i kampen om at vinde spillernes eget mesterskab.

Det er 50-tyvende gang, at turneringen afvikles, og et kig ned over listen af vindere vidner om den høje klasse, der altid har været til start. Stadium Course på TPC Sawgrass er som altid vært for for The PLAYERS, og den ikoniske bane er altid garant for underholdning og dramatik. Især det ikoniske hul 17 med den lille ø-green samler hvert år tusindevis af tilskuere, og ingen kan trække vejret roligt før de har deres bold på green.

Nicolai Højgaard er for første gang med i The PLAYERS, og han glæder sig til udfordringen.

–  Det er en rigtig fed bane, som er krævende fra tee til green. Og selv om turneringen ikke er begyndt endnu, så kan man godt mærke at det er en særlig turnering, en særlig uge, og en turnering som alle gerne vil spille, siger han til Eurosport fra TPC Sawgrass.

Sidste år vandt Scottie Scheffler, og verdens nummer et må regnes som storfavorit i år. Ikke mindst efter hans præstation ved Arnold Palmer Invitational i weekenden, hvor han leverede en pragtpræstation på vejen mod sejren.

PGA Tour live sender allerede fra 12.30, så der er mulighed for op mod 11 timers direkte golf hver dag på discovery+. Det er rene stjernebolde man kan følge hver dag, ligesom man kan se samtlige spillere på det berømte par-3 hul 17., samt de korte par 4 hul 12. som mange spillere kan nå i deres drives.

Desuden kan man på discovery+ vælge blandt alle tre-bolde og se lige præcis de spillere man har lyst til, så man kan altså følge alle Nicolai Højgaards slag på den berømte bane.

The PLAYERS kan følges på discovery+ og Eurosport
  • Torsdag den 14.3.: 18.00 – 00.00
  • Fredag den 15.3.: 18.00 – 00.00
  • Lørdag den 16.3.: 19.00 – 00.00
  • Søndag den 17.3.: 18.00 – 23.00

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

17. hul på TPC Sawgrass under Players Championship 2023 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk