Players ChampionshipSe kortfilm om Players banen TPC Sawgrass

Se kortfilm om Players banen TPC Sawgrass

I 2017 lavede PGA Tour en ganske interessant kortfilm om TPC Sawgrass, som kan ses eller genses ovenfor. Vi har vist den tidligere år, og gør det igen.

Sawgrass, der er vært for Players Championship, blev anlagt i et stort sumpområde, som blev købt for blot 1 $ i 1979.

I den knap 13 minutter lange film ovenfor, er der bl.a. interviews med den tidligere PGA Tour chef Deane Beman og banearkitekten Pete Dye.

Efter godt 9 minutter er der mere om den omfattende renovering af TPC Sawgrass, som blev påbegyndt umiddelbart efter Jason Day vandt Players Championship 2016.

Scottie Scheffler vandt i 2023 og han forsvarer sin titel. Cameron Smith vandt i 2022 og kunne , men kan ikke forsvare sin titel, da han er skiftet til LIV Golf og udelukket fra at spille på PGA Tour. Justin Thomas vandt i 2021, den blev afbrudt og aflyst af COVID-19 i 2020, Rory McIlroy vandt i 2019, Webb Simpson vandt i 2018 mens Si Woo Kim vandt i 2017 som 21-årig, så han er den hidtil yngste, der kunne løfte trofæet i det der ofte kaldes den femte major.

Players Championship kan ses på discovery+ og Eurosport 2 med danske kommentatorer. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

The Players Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk