Players ChampionshipSe kortfilm om Players banen TPC Sawgrass

Se kortfilm om Players banen TPC Sawgrass

I 2017 lavede PGA Tour en ganske interessant kortfilm om TPC Sawgrass, som kan ses eller genses ovenfor. Vi har vist den tidligere år, og gør det igen.

Sawgrass, der er vært for Players Championship, blev anlagt i et stort sumpområde, som blev købt for blot 1 $ i 1979.

I den knap 13 minutter lange film ovenfor, er der bl.a. interviews med den tidligere PGA Tour chef Deane Beman og banearkitekten Pete Dye.

Efter godt 9 minutter er der mere om den omfattende renovering af TPC Sawgrass, som blev påbegyndt umiddelbart efter Jason Day vandt Players Championship 2016.

Cameron Smith vandt i 2022, men kan ikke forsvare sin titel, da han er skiftet til LIV Golf og udelukket fra at spille på PGA Tour. Justin Thomas vandt i 2021, den blev afbrudt og aflyst af COVID-19 i 2020 Rory McIlroy vandt i 2019, Webb Simpson vandt i 2018 mens Si Woo Kim vandt i 2017 som 21-årig, så han er den hidtil yngste, der kunne løfte trofæet i det der ofte kaldes den femte major.

Players Championship kan ses på discovery+ og Eurosport 2 med danske kommentatorer. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

The Players Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Johan Gumberg vandt SDC Championship

Amerikanske Johan Gumberg vandt DP World Tour turneringen SDC Championship, der også var tællende til Sunshine Tour. Han vandt efter omspil mod Robin Tiger...

Nicolai Højgaard har fået invitation til Arnold Palmer Invitational – Rasmus til Puerto Rico

Både Nicolai og Rasmus Højgaard spiller på PGA Tour i den kommende uge, men i hver sin turnering der begynder på torsdag den 7....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk