Efter fredagens forsinkelse er anden runde af US PGA Championship nu blevet færdigspillet lørdag morgen lokal tid.

Thorbjørn Olesen nåede at færdigspille sin runde fredag i -2, og nu hvor alle er færdig er han nr. 37 i -2 inden finalerunderne. Han er eneste danske deltager efter Thomas Bjørn trak sig på grund af problemer med ryggen.

3. runde begynder kl. 18:15 dansk tid (11:15 lokal tid) med start på både 1. og 10. tee. Thorbjørn Olsen har starttid på 1. hul kl. 18:26 dansk tid i selskab med Tyrrell Hatton og Daniel Berger.

Førerbolden med Gary Woodland, Kevin Kisner og Brooks Koepka begynder kl. 20:38 lørdag aften.

Woodland fører med ét slag

Inden finalerunderne fører Gary Woodland i -10 foran Kevin Kisner i -9, mens Brooks Koepka og Rickie Fowler deler 3. pladsen i -8. I -2 efter 10 huller af anden runde og samlet -7 var Rickie Fowler den bedst placerede, som skulle på banen tidligt lørdag.

Dustin Johnson, Charl Schwartzel, Thomas Pieters og Shane Lowry deler 5. pladsen i -7 foran Brandon Stone, Pat Perez og den forsvarende mester Justin Thomas på en 9. plads i -6.

Adam Scott, Francesco Molinari, Jon Rahm, Jason Day og Made in Denmark 2017 vinderen Julian Suri er blandt spillerne på en 12. plads i -5.

Tiger er i top-20

Fredag fik Tiger Woods en god start på anden runde med tre birdies på de første 7 huller, hvilket gav ham en 23. plads i -3. Det endte med en runde i -4, så han starter finalerunderne som nr. 19 i -4 sammen med bl.a. Justin Rose.

Jordan Spieth, Hideki Matsuyama, Ian Poulter og Rory McIlroy er nr. 25 i -3.

Tommy Fleetwood er nr. 49 i -1, mens Jim Furyk, Martin Kaymer og Tony Finau lige akkurat klarede cuttet på en 63. plads i par.

Garcia, Noren, Stenson, Daly, Reed, Mickelson, Bubba og Casey missede cuttet

Top-70 og lige klarede cuttet, hvilket blev 80 spillere i par eller bedre.

Sergio Garcia i +1, Alex Noren, Henrik Stenson og Matthew Fitzpatrick i +2, John Daly og Patrick Reed i +3, Phil Mickelson i +4 samt Bubba Watson og Paul Casey i +8 er således blandt de spillere der missede cuttet.

For Sergio Garcia, der vandt Masters 2017, har de fire majors været en stor skuffelse i år, da han har misset cuttet i dem alle! Han kan reelt ikke nå at kvalificere sig til Ryder Cup holdet, så skal han med i år, kræver det et wild card fra Thomas Bjørn.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

US PGA Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.