PopulærtDP World TourThorbjørn og Kjeldsen i top-10. Joachim var dagens bedste

Thorbjørn og Kjeldsen i top-10. Joachim var dagens bedste

Tre danskere er med i toppen af leaderboardet inden finalerunden af Omega Dubai Desert Classic på Emirates GC, hvor Joachim B Hansen gik dagens bedste runde.

Søren Kjeldsen gik -6, og deler 8. pladsen i -10 med Thorbjørn Olesen, der var rundt i -2. Joachim B Hansen er blot ét slag efter dem, hvilket der kan læses mere om nedenfor.

Det bliver dog næppe til dansk sejr i Dubai, da de er seks slag efter Danny Willet, som fører i -16 foran Rafa Cabrera-Bello i -15. Andy Sullivan er nr. 3 i -14, Joost Luiten nr. 4 i -13 og Haydn Porteous er nr. 5 i -12.

Joachim gik dagens bedste runde i -8
JoachimBHansen_dubai16-303271I anden runde gik Thorbjørn Olesen dagens bedste runde i -8, hvilket bragte ham frem på en delt 5. plads.

Lørdag var det så Joachim B Hansen, der gik dagens bedste runde i -8, hvilket gav fremgang på 44 pladser til en delt 12. plads i -9.

Fredag lavede Joachim tre afsluttende birdies for akkurat at klare cuttet, og lørdag lavede han en eagle, syv birdies og en enkelt bogey på runden.

Lucas Bjerregaard var rundt i -3, så han er nr. 37 i -6.

Henrik Stenson og Byeong Hun An er nr. 12 i -9, mens den forsvarende mester Rory McIlroy næppe vinder turneringen for tredje gang, da han er nr. 21 i -8. McIlroy var +2 efter 9 huller, men lavede så seks birdies på bag-ni.

Viasat Golf og Viaplay.dk direkte finalerunden direkte søndag fra kl. 9:30 – 14.

Omega Dubai Desert Classic, leaderboard

SoenKjeldsen_dubai16-303344

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk