PopulærtDP World TourThorbjørn og Kjeldsen i top-10. Joachim var dagens bedste

Thorbjørn og Kjeldsen i top-10. Joachim var dagens bedste

Tre danskere er med i toppen af leaderboardet inden finalerunden af Omega Dubai Desert Classic på Emirates GC, hvor Joachim B Hansen gik dagens bedste runde.

Søren Kjeldsen gik -6, og deler 8. pladsen i -10 med Thorbjørn Olesen, der var rundt i -2. Joachim B Hansen er blot ét slag efter dem, hvilket der kan læses mere om nedenfor.

Det bliver dog næppe til dansk sejr i Dubai, da de er seks slag efter Danny Willet, som fører i -16 foran Rafa Cabrera-Bello i -15. Andy Sullivan er nr. 3 i -14, Joost Luiten nr. 4 i -13 og Haydn Porteous er nr. 5 i -12.

Joachim gik dagens bedste runde i -8
JoachimBHansen_dubai16-303271I anden runde gik Thorbjørn Olesen dagens bedste runde i -8, hvilket bragte ham frem på en delt 5. plads.

Lørdag var det så Joachim B Hansen, der gik dagens bedste runde i -8, hvilket gav fremgang på 44 pladser til en delt 12. plads i -9.

Fredag lavede Joachim tre afsluttende birdies for akkurat at klare cuttet, og lørdag lavede han en eagle, syv birdies og en enkelt bogey på runden.

Lucas Bjerregaard var rundt i -3, så han er nr. 37 i -6.

Henrik Stenson og Byeong Hun An er nr. 12 i -9, mens den forsvarende mester Rory McIlroy næppe vinder turneringen for tredje gang, da han er nr. 21 i -8. McIlroy var +2 efter 9 huller, men lavede så seks birdies på bag-ni.

Viasat Golf og Viaplay.dk direkte finalerunden direkte søndag fra kl. 9:30 – 14.

Omega Dubai Desert Classic, leaderboard

SoenKjeldsen_dubai16-303344

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk