PopulærtDP World TourVictor Perez vandt Alfred Dunhill Links Championship

Victor Perez vandt Alfred Dunhill Links Championship

Victor Perez vandt Alfred Dunhill Links Championship, hvor den forsvarende mester Lucas Bjerregaard faldt tilbage i finalerunden.

Lucas Bjerregaard, der vandt turneringen sidste år, begyndte finaledagen på en 9. plads, men efter en runde i -1 på St Andrews Old Course faldt han tilbage til en 23. plads i -16.

Søren Kjeldsen, Joachim B Hansen, Nicolai Højgaard og Thomas Bjørn missede cuttet.

Nicolai Højgaard blev nr. 8 i Pro-Am turneringen

Selvom Nicolai Højgaard missede det individuelle cut, så spillede han søndagens finalerunde, da han sammen med den tidligere AC Milan og Chelsea fodboldspiller Andrii Shevchenko var højt placeret i Pro-Am turneringen, hvor de 20 bedste hold klarede cuttet.

Højgaard og Shevchenko sluttede på en 8. plads i -34 i Pro-Am turneringen, der blev vundet af Tommy Fleetwood og Ogden Phipps i -39. Rory McIlroy og hans far Gerry McIlroy sluttede også i -39, mens sejren gik til  Fleetwood og Phipps, da Fleetwood var bedre end McIlroy i den individuelle turnering.

Nicolai Højgaard – Foto: golfsupport.nl
Victor Perez vandt sin første store sejr

En runde i -2 var nok for Victor Perez til at vinde sin første store sejr, som han vandt i -22 foran Matthew Southgate i -21.

Joakim Lagergren og Paul Waring delte 3. pladsen i -20, mens Tommy Fleetwood, Tom Lewis, Matthew Jordan, Jeunghun Wang og Jordan Smith delte 5. pladsen i -19.

Der var et meget stærkt felt i den traditionsrige Pro-Am turnering, hvor Tony Finau blev nr- 10 i -18, Shane Lowry, Matt Wallace, Eddie Pepperell og Tyrrell Hatton nr. 15 i -17, Rory McIlroy, Matthew Fitzpatrick og Danny Willett nr. 26 i -15 og Justin Rose nr. 34 i -14. Jon Rahm missede cuttet.

Victor Perez er fra Frankrig, men bor i Skotland

Det var 27-årige Victor Perez’ første sejr på Europa Touren, mens han på Challenge Touren har vundet Challenge de España 2017 og Foshan Open 2018. Han blev nr. 3 på Challenge Tour ranglisten 2018.

Victor Perez har det seneste halvandet år boet i Dundee, som ikke er langt fra de tre linksbaner, da det er her hans kæreste Abigail bor og læser til tandlæge.

Alfred Dunhill Links Championship, resultat

Tommy Fleetwood og Ogden Phipps efter sejren i Pro-Am turneringen – Foto: golfsupport.nl

Thorbjørn Olesen i kamp mod verdens bedste i Houston

Scottie Scheffler er til start hjemme i Texas, og verdens nummer et, er naturligvis det helt store trækplaster ved Texas Children’s Houston Open efter...

28 danske Challenge Tour sejre

24-årige Rasmus Neergaard-Petersen vandt sin første Challenge Tour sejr i Kolkata Challenge. Det var den 28. danske Challenge sejr gennem årene. Efter tre danske Challenge...