PGA Tour ChampionsVerplank fører med ét slag på Champions Tour

Verplank fører med ét slag på Champions Tour

Scott Verplank overtog føringen i Champions Tour turneringen Tucson Conquistadores Classic, hvor Bernhard Langer spillede sig frem i top-5.

Scott Verplank var -7 efter 10 huller, og med en runde i -6 fører han i -12 foran Jim Carter og Wes Short Jr. i -11. Carter var dagens bedste med en runde i -9.

Med en runde i -6 rykkede Bernhard Langer frem til en delt 4. plads i -4, som han deler med den forsvarende mester Marco Dawson og Woody Austin, der førte efter første runde.

Jesper Parnevik er nr. 22 i -5 og Colin Montgomerie nr. 57 i par.

Tucson Conquistadores Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk