PGA Tour ChampionsVerplank fører med ét slag på Champions Tour

Verplank fører med ét slag på Champions Tour

Scott Verplank overtog føringen i Champions Tour turneringen Tucson Conquistadores Classic, hvor Bernhard Langer spillede sig frem i top-5.

Scott Verplank var -7 efter 10 huller, og med en runde i -6 fører han i -12 foran Jim Carter og Wes Short Jr. i -11. Carter var dagens bedste med en runde i -9.

Med en runde i -6 rykkede Bernhard Langer frem til en delt 4. plads i -4, som han deler med den forsvarende mester Marco Dawson og Woody Austin, der førte efter første runde.

Jesper Parnevik er nr. 22 i -5 og Colin Montgomerie nr. 57 i par.

Tucson Conquistadores Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk