PGA Tour ChampionsVerplank fører med ét slag på Champions Tour

Verplank fører med ét slag på Champions Tour

Scott Verplank overtog føringen i Champions Tour turneringen Tucson Conquistadores Classic, hvor Bernhard Langer spillede sig frem i top-5.

Scott Verplank var -7 efter 10 huller, og med en runde i -6 fører han i -12 foran Jim Carter og Wes Short Jr. i -11. Carter var dagens bedste med en runde i -9.

Med en runde i -6 rykkede Bernhard Langer frem til en delt 4. plads i -4, som han deler med den forsvarende mester Marco Dawson og Woody Austin, der førte efter første runde.

Jesper Parnevik er nr. 22 i -5 og Colin Montgomerie nr. 57 i par.

Tucson Conquistadores Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk