RanglisterVerdensranglisterne, 20. maj 2024

Verdensranglisterne, 20. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt US PGA Championship, og nu er han kun overgået af Scottie Scheffler, der er suveræn på førstepladsen. Hos kvinderne er Nelly Korda suverænt den bedste, hvilket hun understregede med sin 6. sejr i 7 turneringer!

Herrernes verdensrangliste

Xander Schauffele vandt US PGA Championship, og på verdensranglisten rykkede han en plads frem, så han nu er nr. 2 i verden kun overgået af Scottie Scheffler, mens Rory McIlroy er nr. 3.

De tre danskere klarede cuttet, men med placeringer udenfor top-50 faldt de alle lidt tilbage på verdensranglisten.

Efter et ellers skuffende 2024 blev Viktor Hovland nr. 3, og rykkede to pladser frem til en 5. plads, så han er lige foran Ludvig Åberg.

Nedenfor ses udvalgte spilleres placering på verdensranglisten. Tallet i parentes er placering i sidste uge / efterfulgt af placering den 1. januar 2024.

Kvindernes verdensrangliste

Alexandra Försterling vandt Amundi German Masters med sin 4. sejr i sine seneste 11 LET turneringer siden september 2023 rykkede hun 15 pladser frem, så hun nu er nr. 56 i verden.

På LPGA vandt Nelly Korda for sjette gang i syv turneringerne, og med sejren i Mizuho Americas Open udbyggede hun naturligvis sin føring som nr. 1 i verden. Nanna Koerstz Madsen blev nr. 14, og

Nedenfor ses top-10 og danskernes placering på verdensranglisten. Tallet i parentes er placering i sidste uge / efterfulgt af placering den 1. januar 2024: