RanglisterVerdensranglisterne, 11. marts 2024

Verdensranglisterne, 11. marts 2024

Scottie Scheffler udbyggede sin føring, Ludvig Åberg rykkede i top-10 for første gang og så er Matteo Manassero i top-200 efter sin første sejr i mere end 10 år. Hos kvinderne rykkede LET og LPGA vinderne i top-100, mens Nicole Lørup er ny dansker på verdensranglisten.

Herrernes verdensrangliste

Matteo Manassero vandt Jonsson Workwear Group mere end 10 år efter han vandt sin fjerde og hidtil seneste DP World Tour sejr. Han har været fremme som nr. 25 i verden, og med sejren er den 30-årige italiener nu nr. 182 efter 199 pladsers fremgang.

Verdensetteren Scottie Scheffler vandt Arnold Palmer Invitational og med knap 68 point for sejren i den store turnering udbyggede han sin føring. Med en 25. plads rykkede Ludvig Åberg en enkelt plads frem til en 10. plads, og det er første gang, at han er i top-10. Nicolai Højgaard missede cuttet og faldt to pladser tilbage til en 35. plads.

Nedenfor ses udvalgte spilleres placering på verdensranglisten. Tallet i parentes er placering i sidste uge / efterfulgt af placering den 1. januar 2024.

Kvindernes verdensrangliste

Alexandra Forsterling vandt den individuelle turnering ved Aramco Team Series Presented by PIF – Tampa på LET og rykkede 38 pladser frem til en 69. plads.

Bailey Tardy vandt Blue Bay LPGA i Kina, og hun rykkede 85 pladser frem til en 84. plads.

Nicole Lørup blev nr. 35 i Epson Tour sæsonpremieren Florida’s Natural Charity Classic og er ny på verdensranglisten som nr. 1.339. Valery Plata vandt.

Nedenfor ses top-10 og danskernes placering på verdensranglisten. Tallet i parentes er placering i sidste uge / efterfulgt af placering den 1. januar 2024:

Højgaards missede cuttet – Thorbjørn videre i Zurich Classic

Forventningerne var store til Nicolai og Rasmus Højgaard, der spillede sammen i PGA Tour holdturneringen, men de missede cuttet. Thorbjørn Olesen, der spiller med...

58’er på Korn Ferry Tour – slog Schefflers banerekord

Frankie Capan III gik en 58'er i torsdagens første runde af Korn Ferry Tour turneringen Veritex Bank Championship og slog samtidig Scottie Schefflers banerekord. En...