PopulærtLPGABailey Tardy vandt Blue Bay LPGA

Bailey Tardy vandt Blue Bay LPGA

Bailey Tardy vandt sin første LPGA sejr i Blue Bay LPGA, der blev spillet på Jian Lake Blue Bay GC i Kina. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Emily K Pedersen blev nr. 28 i -5 efter en finalerunde i -2, mens Nanna Koerstz Madsen var ét slag fra at klare cuttet efter anden runde.

Vandt med fire slag

Bailey Tardy gik finalerunden i -7 og vansdt i -19 foran Sarah Schmelzel i -15 og Ayaka Furue i -14.

Savannah Grewal, Minjee Lee og Lydia Ko delte 4. pladsen i -13.

Det var 27-årige Baliley Tardys første LPGA sejr. Hun fik kortet via Q-Series i 2022 og vandt inden da en enkelt gang på Epson Tour i Copper Rock Championship 2021.

 

Blue Bay LPGA, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk